lørdag 26. mai 2012

Terrassa før og etter beising

Tenk at det er så varmt at vi må sitte inne! I ettermiddag då vi skulle grille måtte vi sitte i skuggen. Det var brennheitt og ingen vind som hjalp oss. Vi skal ikkje klage, det er heilt fantastisk. Vi kosar oss heile dagen lang. Akkurat no er det fint ute. Klokka er halv ni om kvelden så den verste varmen har forsvunne, men vi sitt i shorts og singlet og ventar på at landskampen skal byrje (inne).
Terrassa som Espen bygde for to år sidan har enno ikkje fått seg eit penselstrøk. No var det på høg tid og vi har vèret på vår side. Over ser dokke terrassa slik den var etter at Espen vaska den.
Og her er terrassa etter to strøk med Butinox gylden. Det gjekk veldig fort då Espen brukte rulle. Så får vi håpe at vi kan ta i bruk terrassa imorgon og vente med nye strøk eit par år fram i tid.Det er så vidt vi har møblar til å ha ute, så det står på ønskjelista. Kanskje sparegrisen er ekstra spandabel etter å ha fått så fin terrasse? 

2 kommentarer:

Underberget sa...

Så herlig med en så stor uteplass! Hva med en pallesofa med en madrass og puter mens du venter på de hagemøblene du ønsker deg? Kos deg videre i sommervarmen:-)

Ann-Kristin sa...

Terrassen blei jo kjempefin!! Me har og beisa vår i går, og det ble mykje bedre enn sånn den var. :)