søndag 11. juli 2010

Eit glimt av sommaren

Medan Espen jobbar har eg og borna tatt turen til Volda. Det er alltid like deilig å kome heim til ho mor. Vèret har vore varmt idag, men sola har ikkje kome fram frå skyene. Likevel vil eg seie det har vore sommardag idag og når ein står opp kl 06 er det mykje ein får gjort på ein dag. Det som ikkje går fram av bileta av kva som vi har gjort idag er museum og kakebaking.
Klokka 09 idagtidleg var vi i to barnehagar i nærleiken. Disse/huske/reie er alltid populært. Det samme er rutsjebane/sklie. Malin får full merksemd av mormor og ho frydar seg og ler.
Dei fleste barnehagar har ein båt og denne var ikkje noko unntak. Malin engasjerte seg bak rattet...
...medan mormor var passasjer.
Emil er ein liten luring. Mykje som skjer når ein snur seg vekk.
Og Malin legg seg som vanleg under teppet ilag med dokka. Dette er på verandaen til mormor.
Det har vore veldig varmt idag, 28 grader på det meste, og då måtte vi prøve badetemperaturane. Iskaldt! Det stoppar likevel ikkje Malin. Raud på beina av frost sto ho i vatnet i ein halvtime. Bøtta og spada på plass. Tilslutt måtte vi berre ta ho ut av vatnet for at ho ikkje skal verte sjuk.
Emil koste seg på teppet. Han likte ikkje det kalde vatnet og ville fort vekk derifrå.
.
Når vi skulle reise heim skjedde det som brukar å skje på feriar; bilen streikar. Eg fekk ikkje bilen i reverse og måtte ringe NAF. Dessverre reiste pappa på ferie idag, men heldigvis har eg ein onkel som også er bilmekanikar. Eg håpar ikkje bilen er alvorleg sjuk sjølv om han har sine kroniske plager. Imellomtida får vi bruke beina. Det er uansett godt å vere heime i Volda, det er det ingen tvil om!

1 kommentar:

Kathrine sa...

Får virkelig håpe bilder berger altså - kjedleig det der!! Tro meg......!! Flott med litt varmt vær og ikke bare ruskevær!! HEr skinner sola fra nesten skyfri himmel - akkurat nå....