mandag 19. september 2011

Fram og tilbake er like langt

Ikkje før eg kom heim frå Voss og Rallarvegtur så var det ut igjen på ny tur. Denne gongen mot austlege strøk. Først eit par dagar på Gardermoen og kurs med jobben, deretter tre fantastiske dagar i Fetsund. I Fetsund bur Rigmor, og Rigmor er som meg på veldig mange områder. Vi snakkar om hage, interiør, born, strikking, sying, scrapping, mat... ja det meste. Og då gå dagane fort sjølvsagt.
Det var nydelege haustdagar då eg var på tur. Bilete her er frå det gamle lensemuseumet i Fetsund og som er kjennemerket for bygda. Heile fredagen prioriterte vi interiørbutikkar, og sjølv om eg skulle ta fly heim fekk eg handla litt. Kva eg handla kan eg ta i eit anna innlegg, men eg har berre så lyst å anbefale dokke nokre av butikkane.

1. Hannes hjerterom på Kjeller utanfor Lillestrøm. Terningkast 6! For ein fantastisk butikk! Dama som eig butikken har innreda ein låve kor ho sel kle, sko og interiør. I tillegg har ho kafé og ho lagar ein del av kleda ho sel. Ta ein kikk på nettsida hennar, og dersom du har moglegheit så må du ta turen.

2. Linneas Hage i Nittedal. Ein kjempesøt butikk som har vore i drift i ganske mange år no og som er kjent for veldig mange.

3. Dorothea i Lørenskog. Litt mykje klede til å vere interiørbutikk, men absolutt ein fin stad å ta turen.

4. Zanz i Lillestrøm. Ein kjent butikk med sans for gamle ting. Veldig mykje flott, men diverre er prisane høge. Kanskje fordi den er så populær som den er...

Litt anna fekk også besøk av oss, men desse fire var dei som utmerka seg mest.

Etter ein slik dag så får eg utruleg lyst til å gjere litt i heimen. Til og med male ferdig listene! Og det må vel vere verdt heile turen i seg sjølv...

Dagane er travle så blogging vert det ikkje mest av framover, men har eg noko å fortelje så seier eg i frå :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åååh, kjekke butikkar altso :o) Dorothea er min favoritt når eg er på kurs, bur då på Triaden og slepp å gå ut for å kome til kjøpesenteret. Men det er begrensa kva ein får med seg når ein skal reise med fly.....
Uansett - godt å vere vekke, og endå beire å kome heim ;o) Klem frå Lene.

Kathrine sa...

Så artig at du faktisk ble SÅ inspirert!!! Jeg prøver å legge ut en blogg om min helg; lillesøsters bryllup - bare synd det ikke fungerer i dag :(

Kathrine sa...

Ja når skal vi gifte oss....ikke før 2013 for å si det slik, skal ikke gifte meg når jeg ammer, ei heller med kul på magen (dvs den kulen er jo ganske stor nå..). PRoblemet er bare at vi har litt forskjelig syn på hvordan det hele skal gjøres...hihihi er ikke det vanlig? Dere har ikke planer selv?

Det blir mye grønt på meg ja, sånn er det med to naturforvaltere i hus! Men må innrømme at jeg ikke eier mer enn ett grønt klesplagg selv, og av alle ting er det en kjole! (og turbukse).

Vi har nemlig genser, sparkebukse og lue i mariusmønster, dog den hvite utgave, så det blir artig med teppe, kan jo brukes litt lengre det enn en dress ;)