tirsdag 17. mars 2009

Besøk av Marie

Eg har vore så heldig at eg fekk besøk av Marie i helga. Marie og eg budde ilag medan vi var studentar, og har halde kontakta sidan. Vi har ikkje sett kvarandre så mykje, men det er veldig kjekt når det først skjer. Denne gongen fekk ho oppleve Valestrand. Det er marsmånad og framleis ikkje så vakkert ute, men vèret var heldigvis fint. Eg har vore aleine med Malin sist veke så ho var med på alt vi tok oss til.
Vi fekk oss eit par turar i det fine været. Marie er sprek og veldig flink å bruke naturen. Der har eg noko å lære, eg har vorte litt lat med åra...
Over ser dokke badeplassen ved Brakvatne på Valestrand.
Dei som kjem frå Valestrand er svært stolte over at Ole Bull budde her ei periode i livet sitt. Midt i bygda ligg eit stort og flott rosa hus i all si prakt med stor plen, stiar og elv som renn gjennom hagen. På garden står der også Bullagrana, ei gammal gran som dei heng julelys i ved juletider. Marie gjekk seg ein tur rundt treet, til ære for Ole Bull...

Takkar deg Marie for ei fin helg med god mat, IKEA, Stoff og Stil, fine turar og masse kos.

2 kommentarer:

Anonym sa...

På disse bildene ble det tydelig at dere bor på en annen kant av landet - ikke mye vinter sammenlignet med det vi ser ut vinduet her i trøndelag! :)

Anka sa...

Koselig med venninebesøk:) Så fint og bart det var hos deg da... Som sagt våååår sugen:-D
Ja, tenk hele Frys har gått dunken. Det var jo nesten 40 butikker som opnet på ett år. Sånnt koster... Synd da... klem fra meg:)