mandag 2. februar 2009

Leikeland i Haugesund

Vi har vore i Haugesund i helga på besøk til farmora til Malin. Der har dei fått seg eit stort leikeland midt i kjøpesenterområdet på Raglamyr. Det var masse ungar og lydnivået deretter. Sjølv om Malin er berre 17 mnd, var besøket ein suksess. Ho var heilt vill og begeistra.
Den vesle sklia klarte ho aleine, og gjett om det var kjekt! Ho lo og lo.
Å bade i ballar var også veldig gøy, men å ta bilete av ein unge som ikkje sit stille ein brøkdel av eit sekund var derimot veldig vanskeleg.
Jo Vegard tok Malin med i den store sklia. Ho skulle opp og skli om og om igjen. Det var ei anna sklie der også som Malin likte godt. Ho flira med heile seg.

Adrian er to år eldre enn Malin. Dei er søskenbarn og leika godt ilag når ein tek aldersskilnaden i betraktning. Han passar på ho og tek ho gjerne med på ein sykkeltur. Etter eit par timar var Malin heilt utslått og ho sov i 15 timar den natta...

1 kommentar:

Anka sa...

Kan tenke meg lillejenta sov godt i natt ja:) Høres deilig ut med boblebad og kjempe stilig når det er hjørnekar. Hadde vi hatt et litt større budsjett hadde nok vi kjøpt det også. Men det jeg har hørt av folk som har boblebad er at de syns ikke det er noe å legge seg ned i å slappe av i for det bråker sånn... Ikke vet jeg men syns bobblene er herlig;-D