mandag 25. august 2008

Malin fyller eitt år idag

Veslejenta vår har idag fylt sitt første år. Eg tenkjer tilbake på dette året som har gått så fort, og eg er einig med meg sjølv at det vert kjekkare og kjekkare for kvar dag som går. Livet har fått ei større meining etter at Malin kom til verda. Sjølv om det er travelt og vi er slitne, gløymer vi det så lett når ho smiler eller søv så søtt.
Dagen idag starta friskt for gebursdagsbarnet. Mor i huset skulle på jobb, og Malin og pappa måtte køyre henne då pappa trengte bilen. På bilete her ser dokke henne klar til å gå om enn litt trøytt i trynet...
I ettermiddag har vi hatt selskap. Tilsammen var det 5 born frå 1-4 år. Eirik hjelper til med å opne gåvene då Malin ikkje heilt har forstått poenget med akkurat det.
Dette er vel ein typisk situasjon i eit barneselskap. Borna fyk alle vegar, det er rotete og kaotisk sjølv om mor i huset nettopp har strigla huset, og foreldre som prøvar å halde ei viss oversikt. På biletetet frå venstre ser dokke Malin på vei ut av stova, Trude, Julie ved bordet for å ete av restar på fat og i glas, Elias med ein bolle i ei bøtte (bollen skulle kokast, sa han), Bjørg, samt Ole Christopher på veg ut verandaen.
Malin kosar seg blant born og leiker. Det er topp å vere gebursdagsbarn.
Blid og strålande nøgd med dagen. No er ikkje Malin nokon baby lenger, og om ei veke startar ho i barnehage. Livet vert meir og meir spennande, så heng med om du kan.

5 kommentarer:

Elisa sa...

Gratulerer med overstått!

Anonym sa...

Gratulerer med 1 årsdagen!! Tenk at hun allerede er ett år! - Og så stor Elias har blitt da gitt :) Tiden flyr!

Anka sa...

Det så koselig ut med barnebursdag og kake:) Gratulerer med dagen.

Helga og Steffen sa...

Det såg artig ut! Tenke dåkke kosa dåkke!!! he dåkke flytta? syns ej hørte nåke om det?? fått solgt leiligheta eller leige dåkke ut? og kor he dåkke flytta?

Anonym sa...

Verdens nydeligste niese ! :D