tirsdag 27. april 2010

Malerullen er framme og inngangspartiet er nesten ferdig

I heile ettermiddag og kveld har Espen holdt på utanfor og gjort det riktig så fint. Ein dag til har vi nok trapp også. Det vart plutseleg så enkelt å gå ut av døra og eg slapp å vagle på ein palle.
Det manglar rekkverk som dokke ser og eit trappetrinn mellom stolpane.
Espen klarte ikkje å legge hammaren frå seg og starta på rekkverket heilt på slutten. Håper på nokre blomsterkasser på denne sida også. Måtte vi berre verte heilt sikre på at frosten ikkje kjem meir først.
Og slik ser loftstova vår ut. Når vi hadde barnedåp hadde vi alt av rot inni boda, men det kom aldri ut igjen før idag. Eg kjenner stort trang til å rydde opp i alt og lage system slik at vi finn ting igjen på ein lett måte.
Boda før maling.
Eg har grunna eit strøk i kveld. Må kjøpe ein pensel og ta fatt på resten. Tenkte og ta panelet også med det samme. Vi ventar med resten av loftet til neste vår, men i boda er det ikkje så nøye. Når eg først har fått hyller og alle tinga inn, kjem det ikkje ut att med det første...

6 kommentarer:

Anonym sa...

So kjekt!! Det går unna med dokke no. Kjekt å få ting i system også etterkvart :o) Blir nok kanskje den beste våren ditte på månge måta ;o) Klem Lenemora.

Marie sa...

Så fint inngangspartiet deres blir! KJekkt å følge med på utviklingen av uteområdet deres! Trenger masse tips og inspirasjon! Tenker det blir deiligt når dere får opp hyller i boden, greit å få ting stuet bort.

Kathrine sa...

Det er så godt å se at det virkelig går fremover med dere og heimen!! Artig får jeg si!!! :)

Anka sa...

Så nydelig bilde av Emil på forrige innlegg:) Du har en VELDIG effektiv mann syns jeg. Du også da, spm maler og står på. Flinke er dere *klapp på skulderen*

Ønsker deg en kjempe fin dag.

Hvit Pepper sa...

Tusen takk, så koselig du lite kjøkkenet:)
Jeg har tegnet det selv faktisk, så det kommer rett fra ♥ ;)
Eneste jeg ikke fikk var det hvite porselensvasken jeg har drømt om siden jeg var 15 tror jeg..men,men:)

Så utrolig effektive dere er da:)
Inngangspartiet ser ut til å bli kjempeflott..:)
Og det med fulle boder kjenner jeg til..uff..holder på å tømme en nå som vi bare har kastet ting innpå i flere år..*grøss*
System er tingen, og det skal det bli når vi får flyttet inn:)

gupe sa...

ser ut som det blir et flott inngangs parti dere får:)
tusen takk for koselig kommentar på bloggen min.Ja det er utrolig koselig og være bestemor,og det hender nok att det blir noen strikkeplagg på dem. Stemmer att kjøkkenet er STÅT fra IKEA. Liker det kjøkkenet utrolig godt,klem frå me :)