søndag 4. april 2010

Deilig er jorden

I september hadde vi nokre økter med rydding av stein og røter. Malin ville sjølvsagt "æppe pappa". Ungar og jord høyrer ilag. Desse fine bileta måtte sjølvsagt forevigast i scrappalbumen hennar. Eg har gjort det veldig enkelt, men ofte er det det beste når ein iallefall skal verte ferdig.
Eit mønsterark eg kjøpte for veldig lenge sidan vart endeleg tatt i bruk. Ugla er quickcuts og elles har eg skrive noko til kvart bilete, men det viser ikkje så godt fordi pennen slutta å virke. Så det får eg ta igjen. Elles er overskrifta også av papir som eg har trykt ut, og den er sjølvsagt på nynorsk. Noko anna er ikkje lov :D

7 kommentarer:

Lakka sa...

Å så flink du er til å scrappe!! Blir kjempefint jo:-) Det er en egenskap jeg absolutt ikke har...

Så herlig det ser ut å kunne ta fatt på utearealene i vårsola! Vi har bunkret oss inne med tapet og maling så hagen får vente hos oss. Vi blir ikke arbeidsløse med det første, eller hva Torill? ;-)

Ønsker deg en fortsatt hyggelig påske!:-)

Lakka

annegrete sa...

Hei:) Koselig å finne 'nye' blogger, så takk for at du fant meg..hehe:) Ser at det er flere som er kreative! Så flink du er! Jeg har ikke prøvd meg i scrappeverden, men blir fascinert av slike kunstverk som du og andre skaper.
Du har en veldig koselig blogg, har kikket, sett og lest nå ei stund. Fint å se inn i livet til noen jeg ikke vet hvem er...rart med denne bloggeverden.
Jeg kommer innom igjen jeg:)

Kathrine sa...

jeg kjenner meg igjen i den kreativitetsbiten - man orker ikke, ha rikke motivasjon osv og den er så utrolig nødvendig for å få det gjort:) Jeg har heldigvis (og dessverre) en kreativ jobb - nen ganger er det til å bli gal av!! Takk for kommentar på påskebloggen:) Vi har heldigvis bare to hunder selv, men et vennepar av oss har hele 18 stykker, mens et annet vennepar har 6 :) Du finner linker tl begge på bloggen min! Du kan tro trekkhundmiljøet har fått reklame nå med NRKs dekning av Finnmarksløpet - herlig :)

*sne* sa...

Så deilig det må være å komme igang ute!
Sånne møbeltrekk er billigere enn en ny sofa iallefall :) Tror at et nytt trekk kommer på mellom 2500 og 3000 ferdig levert. Det varierer veldig fra sofa til sofa da. Du kan sjekke priser på bemz.com.
Ha en super dag!

Anonym sa...

Masse kjekke innlegg - kosa mej med dei no når me kom att frå påsketuren. So herlig at snøen er vekke frå tomta dokka no :o)
Klem Lene

Anka sa...

Du inspirer meg til å få ut fingær'n å scrappe litt snart:-D

et kjært hjem sa...

Takk for koselig kommentar ;) Jeg brukte helt hvit blank oljemaling på bordet. Eller det vil si at jeg måtte grunne bordet med vannbasert maling, for det finnes ikke lenger noe grunning i oljemaling. Så flink du er til å scrappe! God helg ;)