søndag 11. april 2010

Deilig med søndag

Det har vore ein travel, men kjempefin søndag. Eg starta dagen med å lage kjøttkaker og rydde huset. Ikkje verst berre det for det var ganske mykje og ta tak i... Så fekk vi besøk av Trude, Per, Eirik og Julie. Alt for lenge sidan sist og timane gjekk så alt for fort. Herleg vèr og godt selskap gjer søndagen til ein flott dag.
Ungane fant tonen fort og dei trolla rundt huset og fann på alt muleg rart. Malin tok dei med på tur til ukjende naboar fordi dei skulle disse. Så har dei tatt fram akebrettet og sprunge nedover bakkane, kanskje for å finne snøen? Ikkje veit eg kva som foregår opp i hovudet deira, men snøen klarer eg meg fint uten..
Espen skulle sette på rekkverket idag, men fant ut at han mangla spiker i rett storleik. Så slik ser det ut hjå oss no.
Så deilig å setje seg på terrassen når vèret er som dette!

5 kommentarer:

Anka sa...

Fine bilder:) Har en utfordring til deg på siden min.

Astrid Marie Vie sa...

Så fint det blir med terassen! Deilig å nyte sola der.
Eg har valt ferdigmalt takpanel og ferdigmalte veggplater. Pga. prisen eg får på Byggmakker ville eg berre spare nokre 1000 på ubehandla, og då var valget lett =)
Ønsker deg ei fin veke.
*klem Astrid*

Helga og Steffen sa...

Kor utrulig fint det blir, torill!! også har du rekt å scrappe opp i det heile!! du e jammen dyktig!:) ha en fin dag!;)

Marthe sa...

Så koselig det så ut med barna som trippet nedover veien. Våren kommer!:) Den verandaen kommer nok til sin rett nå fremover. Deilig!

Du spurte om sushien, og den har vi bestilt. Har lyst til å prøve og lage det selv en gang. Tror det skal være ganske greit å få til;) Og der du er er det sikkert flust av ferske råvarer. Prøv!:)

Ha en fin mandag!

monika sa...

Fin terasse og koselige bolder av barna med akebrett.
Har en award til deg i bloggen min