fredag 2. april 2010

Endeleg tid for utearbeid

Vi er på langt nær ferdig inne enno. Både lister, trapp, bod og diverse skal malast. Det skal flisleggast over kjøkkenbenken, vi manglar gardiner stort sett i heile huset og vi har ikkje flytta ferdig alt. Vi manglar ein del hyller og oppbevaringsløysingar også. Likevel har vi no byrja utvendig. Ein kan ikkje sitte inne når våren kjem.
Espen kappar armeringsjern og støyper fundament rundt soklane som festar verandaen. Han er svært ivrig etter å få bygd seg terrasse både framfor og bak huset.
Malin hjalp pappa med å tippe småstein oppi sementblandinga. Det var tydeleg at ho koste seg ute sjølv om ho ramla og slo kneet sitt på dei store steinane og satt seg i jorda og vart skitten og våt. Vi håpar det vert fint vèr imorgon også slik at vi får vere ute enda meir.
Ein del boss gjenstår og kaste, men det meste er materiale som skal kappast opp og nyttast til ved. Vi har rydda alt bosset rundt huset utanom denne haugen og det er no bra synest eg.
Det er eit hav av arbeid utanfor. Maling av hus, bygging av terrassar og garasje, påfyll med jord, såing av plen, planting, og felling av tre. Mykje anna kunne vorte tatt med her, men vi får ta ein ting om gongen. Det er herleg med vår, det er iallefall sikkert.

4 kommentarer:

Anka sa...

Når jeg ser på bildet av huset deres ser jeg jo også den flotte naturen dere har rundt dere. Misunnelig:) Kos dere ute, nå kommer våren.

Anka sa...

Takk for koselig hilsen. Det er absolutt å anbefale en tur til varmere strøk:) Men det er ikke lenge før det er godt og varmt i lufta her også. God kveld:)

monika sa...

Takk for hyggelig hilsen i bloggen min.
Det er bare småtteri vi driver med i forhold til dere ser jeg.
Gratulerer med nytt hus!

Kathrine sa...

Så flott det blir!! Er veldig greit med alt rasket som kan fyres opp innomhus - så slipper en leie kontainer og slikt :) Lykke til!!