søndag 18. april 2010

Hagen og grøfter er ferdig opparbeidd

Eg hadde tenkt å kome med litt spenstigare bileter enn desse, men det har nettopp snødd og hagen er blaut og lite tiltrekkande for støvlane mine. Derfor kjem det tre relativt keisame bileter av vår nye hage.
Torsdag og fredag fekk hagen nytt dekke. Det vart lagt jord der det er planlagt og vere plen. I skråningane kjem det planter. I tilegg har det vorte grøfta og lagt rør lenger ned i vegen slik at vatnet ikkje skyller vekk grusen.
Snøen tek visst aldri slutt, men når det ein gong skjer er det meininga at vi skal rake stein og legge eit tynt lag med jord utan stein og røtter. Deretter sår vi i plenfrø.
Eg gleder meg enormt til å få plen utanfor. No er det ikkje mogleg å gå nokon stad. Eg har ein draum om å ha ein ganske så fargerik hage, men i år konsentrerar vi oss om plenen, terrassar og maling av hus.

3 kommentarer:

Kathrine sa...

Det blir bra til slutt det her tror jeg!! Spennende prosjekt det også :)Jeg gleder meg til å komme meg ut og rote i mormors gamle bed og få det litt penere - vi er nemlig plaga med SKVALDERKÅL - planten fra hinsiden....

Lakka sa...

Vinduet vårt på det lille badet i 1.etg er rett ved siden av inngangspartiet mot innkjørselen! Ha ha, jeg har ihvertfall ikke nerver til å sitte på toalettet der uten folie på vinduet! Jeg hadde persienner i forrige huset, funker det også, men synes det var noe dritt å tørke støv av.. Lenge leve latskapen!;-)

Kos deg i sola!

Lakka

Lakka sa...

Ja, det horisontale borrehullet kostet jo 70.000,- så da var det ikke aktuelt at det ikke skulle gå;-) Litt flaks må man ha oppi all galskapen!

Ha ei fin uke, og lykke til med hageplanene! Spennende!

Lakka