tirsdag 13. april 2010

Sol, is og veranda

Idag var det så varmt at Malin kunne gå i gensar og utan hue, og Espen gjekk berre i t-skjorte. På verandaen vert det ganske varmt og då kjem lysta på is med ein gong. Det verkar som det er slik for dei fleste. Malin og Espen kjøpte årets første uteis og ein del av isen havna i fjeset til Malin.
Malin stilte opp villeg for fotografen når eg sa ho måtte vise at ho hadde ete is.
Ho er eit lite troll med mange rare påfunn.
Ho har ikkje gitt seg med tanken om å ake og drog med seg akebrettet nedover bakken. Så satt ho seg på akebrettet klar for å ake, men når ho ikkje kom nokon veg høyrde vi henne: "Hjeeelp!"
Seinare ville ho laga snømann. Kva er det med henne?! Er ho ikkje lei av snø? Ho kosar seg i vårvèret så eg håpar ho gløymer vinteren ganske fort.
Verandaen er nesten ferdig, berre lista oppå som manglar. Seinare kjem det terrassse nedanfor. Eg ser for meg kasser med blomar på kvar side av opninga, trur ikkje du det vert fint? Malin fekk seg nye joggesko igår. Her viser ho dei stolt fram slik at mormor skulle få sjå :-)

3 kommentarer:

Kathrine sa...

så herlig med årets første uteis - virkelig!!! Takk for kommentar på bloggen min. Toppbildet er utsikten fra kontoret i 2. etasje - helt herlig sommerstid!

EllenSand sa...

Heisann :)
Du har vunnet en kjole i min Giveaway. Send meg en epost med adressen din så skal jeg få sendt den avgårde til deg :)
ellensand@live.no

Anka sa...

Blir jo bare glad av å se bilder av søte Malin:) Tror det blir kjempe fint med blomsterkasser på verandaen.

Nyt sol og uteis:)