lørdag 10. april 2010

Terrassebygging i vårsola

Det har vore frost i natt og idag tidleg viste gradestokken -2 grader. Likevel, ved 0,2 grader var Espen ute og hadde byrja med bygginga som han starta på igår ettermiddag. Rim og frost forsvann etterkvart og dagen har utarta seg til å verte strålandes og varm.
Malin fann fram meterstokken og blyanten sin og skulle hjelpe pappa. Ho vert fort lei og går litt ut og inn av huset, vil vere litt med mamma og litt med pappa. Det var kaldt i morgontimane så vi kledde godt på ho, men etterkvart som timane gjekk vart det mindre og mindre klede.
Emil har vorte tyngre å bere og då er det kjekt med ein stol å sette han i. Desse små skal no ikkje ha sol på seg, så eg satte han under en paraply. Han er no så snill og seier ikkje så mykje, men det verkar som han likte å vere ute i frisk luft. Han søv mykje betre iallefall når han ligg ute i vogna si.
Malin er ei rampejente. Ho er midt i trassalderen og har mista øyrene sine ein ukjent stad. Det er til tider ei tolmodsprøve å vere med ho, men vi har heldigvis mest med kjekke stunder. Ho likar å vere ute, men det er litt vanskeleg å gå på store steinar og i mold. På dette biletet hadde vi akkurat sunge ein sang. Ho elskar å synge og synging hjelp mot alt.
Nokon elskar sola, andre stenger den ute. Ho kunne sjølvsagt ikkje la vere å ta paraplyen når Emil hadde den. Ho har god fantasi og finn på mykje rart. Lever litt i sin eigen verden av og til. Då er det veldig artig og vere hemmeleg tilskodar.
Stian og Steffen kom og hjalp Espen på slutten. Då gjekk det fort og heile terrassegolvet er lagt. Imorgon er planen å få opp rekkverk. Eg har forresten rydda litt skog idag, men det kan eg snakke meir om imorgon. Det har vore ein flott vårdag, det er sikkert!

4 kommentarer:

Eirin sa...

Godt å se at det er så mye som er BRA også tross all uflaksen deres. Nydelig hus og nydelig sted!

MissMette sa...

Hei Torill
Så herlige bilder du viser! Det så ut som en fantastisk flott dag dere har hatt :) Malin og Emil er bare helt skjønne ♥ Godt å se at det går bra. Har lest litt nedover siden din, og jeg må si dere har vært uheldige. Tenk å plages så mye da... huff, føler med dere. Håper det går bedre fremover. Ønsker deg en fin kveld. Klem fra Mette

Kathrine sa...

Blir nok herlig med terressa, men sikkert litt av en prøve med trassalder unge - har bar ehatt trassalder hund, men det e et herk......

OVer til badet vårt; dørene er dritstygge, og det er til alt overmål eksen til min sambo som har plukket dem ut og jeg som nå setter det opp - (det samme med alt det øvrige med unntak av de turkise flisene) ergo; null mulighet for at dørene forblir brune, og null mulighet for at de kommer opp uten å være lakkert :)

Anka sa...

Hi, hi, ei lita trollunge du har?! Man kommer vel ikke unna litt hyss og ugang:) Syns og det er gøy å se på barn når de driver på i sin egen lille verden.

Så heldige dere har hvert med været. Terassen tar form og jeg håper dere tar dere litt tid til å slappe av på den også:)

Klem fra meg.