mandag 17. januar 2011

Sjokolademums

Eg laga sjokoladekake med sjokoladekrem i helga i anledning søndagskosen. Og den forsvann like fort som den kom på bordet. Emil kasta seg på karusellen og åt kake til heile guten var full i sjokolade. Dette falt tydelegvis i smak. Bileta talar for seg sjølv.Ønskjer alle ei flott, ny veke.

6 kommentarer:

Unknown sa...

hi hi ih - minner mistenkelig om hvordan min søster så ut npr hun spiste tomatsuppe som liten....hihi

Anonym sa...

veldig interessant, takk

Fjordlykke sa...

Herlige bilder av en ordentlig sjokolademums!

P.s hestene er ikke våre. Selv om jeg gjerne skulle hatt noen utenfor huset jeg også:) Har drevet med hester i mange år jeg også, men nå er det bare små kjæledyr det går i. Vi bor litt lengre innover, forbi fergeleiet Mange som forveksler husene våre. De er ganske like, og ble bygget på samme tid. Men vi har mønekryss, tror ikke deres hus har det. Nå er det endelig noen som er i ferd med å restaurere det gamle huset fra 1800-tallet, ved siden av stallen deres. Tror det kommer til å bli nydelig.

Jeg skal ta på meg oppdraget, og finne ut hva blomstene utenfor det gule huset heter. Det er noen fantastiske hagemennesker som bor der! Hele våren og sommeren tilbringer de ute i hagen og planter og luker. Om høsten har de en fast gjest i hagen, hjort. Ingen av oss andre får besøk av den:)

Ha en fanastisk helg!
Klem:)

Frøken Fosse sa...

Herlig å se barn som koser seg! :-)

Åpent hus har blogglotteri, og har lagt ut en utfordring, bli med da vel!

Les mer på:

http://fosseshageoginterior.blogspot.com/2011/01/hurra-for-apent-hus.html

Hilsen Ann-Christin

Anonym sa...

Herlig!

Pia sa...

Herlige bilder!