mandag 31. januar 2011

Etterlengta og nødvendig maling på kjøkkenet

Vi har budd i huset no sidan 20.februar ifjor og det er framleis veldig mykje å gjere. Nyetablert vil eg vel kalle meg dei neste fire åra for alt kan ein ikkje ta på ein gong. Noko av det som har vore viktig å få gjort, men som vi har utsatt så alt for lenge, er å grunne veggen over kjøkkenbenken. Vi har planar om å flislegge her, men sidan vi ikkje vert samde om kva fliser vi skal ha, må vi beskytte veggen med eit lag grunning.
Bilete over er tatt rett etter at vi flytta inn. Og slik har det vore sidan. Eg såg igjennom bileta for året og eg har veldig lite bileter av kjøkkenet nettopp fordi eg synest det er så stygt med den brune sponplata. Listene våre er og umalte, så det er også eit prosjekt på lista.
Slik ser det ut no ikveld. Dette etterkvart så mykje omtalte lyset manglar også hjå oss, men det er berre å samanlikne med det øverste om ein vil vite korleis det eigentleg skal sjå ut. Poenget er iallefall at no er veggen kvit og rommet lyste så utruleg godt opp. Fint vart det og og mi stemme går til kvite fliser.
Sjekk her korleis vi har hatt det. Steikefett som har spruta på veggen. Ikkje mykje verdig for eit nytt hus. Så gjenstår det å verte einige om fliser. Har du noko forslag kanskje?

8 kommentarer:

cam sa...

Artig at vi hadde innlegg om nesten det samme;)
Det er en svær jungel å traske- mye fint, stilig og praktisk..

Glassplate er et av forslagene som er aktuelle hos oss foreløpig..

Lykke til med valget( og å komme til enighet, ofte det vanskeligste?!)

cam sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Det var jo litt av en forandring bare med maling! Hadde jeg hatt hvit kjøkkeninnredning hadde jeg kjøpt meg en kanllkul tapet og plexiglass - det har jeg ønsket meg! Det er jo så lett å skifte ut også :) Tenk deg en herlig lekker tapet som når du er lei om tre år, bare kan skiftes ut!

MissMette sa...

Hei Torill :))
Så koselig at du vil være med på min giveaway :) …og en vet aldri hvem som vinner! – jeg leverer lotto og v75 hver uke og tror at nå er det vel min tur… *smiler*… Kjempeflott kjøkken dere har, likte det veldig godt! Tja, hva en skal ha over vasken på veggen er ikke lett, det er jo alt for mye å velge mellom. Tror kanskje det hadde vært stilig med en tapet og glassplate – slik som de andre har skrevet. Har sett det i magasiner og på andre blogger, og syns det er kjempefint. Mange fine innlegg nedover her hos deg… skjønne lille Emil ♥ og søte Malin ute i snøen – flotte og herlige bilder også av året som har gått. Gleder meg til å følge deg videre… Har dessverre ikke vært i form den siste tiden, formen går litt opp og ned – og det samme med bloggen og kommentarer… Ønsker deg en fin fredag og helg som kommer, kos deg med familien… Klem fra Mette

salige lavendel sa...

Hvite eller i allefall lyse fliser synes jeg er flott også. Selv har vi helt lyse med lys turkise fliser innimellom. Spennende ide med glassplate og tapet bak også, den var ny for meg!

Lakka sa...

Jeg stemmer for hvite metrofliser med faset kant! Ikke veldig nytenkende, men det er uansett min favoritt:-) Jeg planlegger også hage til våren, men det går mye i baby om dagen, merkelig nok;-) Jeg skal titte inn til deg for gode tips kan du tro!

Klem

Mari sa...

Tapet med glasplate eller kvite fliser i "mursteinmønster" er mine to favorittar.

Lisbeth Varpe sa...

Heisan Toril. Det finnest så utrolig mange fine våtromstapeter som ser ut som flis. Enkelt og fole kjekt legge. Og ikkje minst enelt å bytte ut når den tid kjem. Har det sjø og lett og vaske og.
Klem fra Lisbeth i Volda