torsdag 13. mai 2010

Terrassa straks ferdig!

Det er ein flott dag å ha heilagdag på sjølv om ikkje vi har halde den heilag idag. Sola har stått på himmelen og det har faktisk vore så varmt at vi har tatt av oss jakka. Espen med hjelp av Steffen og Jostein har nesten bygd ferdig terrassa. Espen har berre litt igjen så er det ferdig.
Ikkje alle har det bra. Emil er litt tufs og slapp. Augene er blanke og raude, og igår spydde han også. Stakkars vesle venen. Han er på arma mi stort sett heile tida når han ikkje søv, så eg har ikkje gjort all verden.
Her skal det siktast, målast og vere beint. Ein nøyaktig gjeng som skal ha det skikkeleg. Vi er veldig takksame for den hjelpa vi får.
I Emil sine sovestunder fekk eg tid til å plante i mine tre nyinnkjøpte krukker. Vi var på Plantasjen igår, men eg klarte å la vere og kjøpe alt eg hadde lyst på. Å kor herleg det er med blomar! Blomane eg har i krukkene er Margeritta, Eføy, Pelargonia og Brachyscome. Faren for frost er diverre tilstades enno så eg må setje dei under tak kvar natt og ha eit laken over.
Så langt har vi kome. Synest Espen er flink eg. Han jobbar jamt og trutt alle fridagar så det skal verte godt den dagen han er ferdig og kan vere samen med oss. Vi brenn litt i begge endar når vi jobbar heile tida og ikkje tek oss tid til å berre vere familie. Ønskjer dokke ei fin langhelg vidare!

4 kommentarer:

Pia sa...

Dere har kommet langt!
God bedring til lillegutt - ikke noe moro med syke barn...
God helg!

Anka sa...

Som jeg har sagt hele tiden: Dere er sååå flinke! Så mye som dere har gjort siden dere flyttet inn og med småbarn og hele pakka. Inponert jeg. Phu!

Terrassen blir stor og fin og den kommer dere til å ha mye glede av. Så fine blomstene ble med litt eføy i pottene. Det skal jeg ta med meg videre:-D

Ønsker deg en fin dag. Klem fra meg.

Kathrine sa...

Så flott det blir til dere!! Det skal nok bli ordentlig deilig når dere er ferdige og kan nyte late sommerdager på terrassen!!!

MissMette sa...

Så langt dere har kommet, kjempe kjekt... Blir deilig tid vi går inn i nå, så dere får sikkert mange herlige stunder her på terrassen. Ønsker deg og dine en riktig flott 17- mai feiring... Klem fra Mette