fredag 7. mai 2010

Stein og jord for liten og stor

Idag kom våren for fullt. Ingen sur vind og kalde grader. Dette har vi venta på! Sjølv om det er fint vèr er det ikkje så mykje rom for å slappe av på verandaen og BERRE nyte livet. Dersom vi skal ha gras må det jobbast. No har eg og Espen raka ferdig steinen der som vi først skal så plen. Vi har kjøpt ferdigsortert jord som vi skal ha på toppen. Espen gjer denne jobben medan eg er i gang med raking av stein på resten av slåttemarka. Vi har hagen fordelt på to plan og det er det øverste planet vi no er igang med. Malin elskar å vere ute og ho har ein heilt eigen stil når det gjeld og kle seg. Fleecedress, skjørt, caps og joggesko. Ho slår til og med jazzbuksene mine eg kjøpte på gymnaset og som eg framleis brukar... Emil er ikkje så deltakande, men han likar frisk luft iallefall. Det er ikkje så lett og ta bilete av han for han er så utruleg glad i å hoppe. Han spreller opp og ned heile tida. Aktive er dei desse borna, det skal dei ha. Og skjønne er dei.
No er det fredagskveld. Ingen Kims, ingen kos! God helg!

4 kommentarer:

MissMette sa...

Hei Torill
Så herlige bilder ♥ ja, det er deilig nå sola varmer og ikke mints vindstille – Deilig! – og disse godis skålene som du har er bare skjønne… Har ønsket meg slike leeeeenge… Ønsker deg en riktig fin fredagskveld og helg… Klem fra Mette

MissMette sa...

Hei igjen :)
Det er en podet syrin...
Nydelig duft og kan faktisk så ute
hele året, Den kan blomstre to
ganger i løpet av året, kommer ann
på været :)

Klem fra Mette

Caroline sa...

Heisann.
Det er bare å glede seg plenen er ferdig, så ser man at det er verdt det. Med nytt hus er det ikke late sommerferier på lang tid fremover. Det har vi erfart. Vi går inn i vår 3 sommer i huset og fremdeles har vi mange prosjekter vi skal gjennom.
Lykke til videre med hage arbeidet.

Ha en flott helg

Klem fra Caroline

Kathrine sa...

Så herlig å få vært ute! Her har trønderværet slått til igjen i dag dessverre så det er surt og kaldt!! Mannen og svigerfar er ute og hogger ved og legger drensrør, mens jeg fortsatt gnir søvnen ut av øynene :) God HELG :)