mandag 24. mai 2010

Scrapping av epleslang

Vi hadde ein fin tur til Austefjorden, kor pappa er oppvaksen, i haust. Epla var modne og vi fylte fleire posar med epler den ettermiddagen. Malin storkoste seg med epla. Tenk å kunne ete så mykje ho ville! Eit flott bilete av henne og morfar som er vel verdt og ha i ein album.
Nok ein gong har eg eit dominerande mønsterark i layouten. Synest det finnast så mange vakre ark at det er for gale og ikkje bruke dei når eg først har kjøpt dei. Dette arket er frå 3rd design. Treet er quickcuts. Eg er tilhengjar av å nytte quickcuts, men det er visstnok på veg ut. Skrifta har eg teikna rett på med vekslande hell.

6 kommentarer:

Anka sa...

Hei. Jasså, så dere er på slang? Ja, alle må jo lære:-D

All denne masinga og planleggingen om hage fra meg er vel litt oppskrytt, hehe. Det har hittil resultert i 3 potter som har fått blomster, to syrintrær og et bed som ser så tomt ut... Har jo nesten ikke tålmodighet til å vente på at blomstene skal vokse seg store, hehe. Men jeg skal lage et innlegg om det but don't get your hopes up!

Håper du har hatt en god pinse og deilig langhelg:) Klem fra meg.

Anonym sa...

Flinke du e å scrappe Torill:)

Helsing fra Siv.

Vi må ta oss ein tur til Osterøy igjen å besøke dokke:) det hadde vore koselig

Balke gård sa...

Så koselig med besøk, takk for hyggelig hilsen! Jeg er helbetatt av dine to små, noe så levende og flote øyne! Koselige 17. maibilder!!! Flink til scrapbooking er du også!!! Ha en finfin kveld! Mvh Marianne

Tina sa...

Guri so flinke du e å scrappe! Ser veldig tidkrevande ut! Ej he nettopp entra bloggverdenen, e spent på om ej klare å opprettholde den :)

So stor og skjønn Emil he blitt! Monge fine 17-mai bilder. Ser ut som om dokke hadde ein flott dag.

Klem

Mitt lille hjem sa...

Tusen takk for koselig hilsen hos meg!
Gøy å oppdage bloggen din :)
Kjempe fin!

MissMette sa...

Hei Torill
Så herlige og flotte bilder. Du er bare superflink på scrapping ♥ planteloppemarked har jeg aldri hørt om, men guri for en fantastisk ide da!!! Kjekt å se hvordan det blir hos dere… Så søt lille Emil er der han ligger på leketeppet sitt, ser ut som han koser seg veldig ♥ Ønsker deg en flott fredag og helg som kommer, klem fra Mette