lørdag 1. mai 2010

Bursdagsfeiring og rekkverk/trapp ved inngangspartiet

Ja så var det 1.mai igjen då og eg er eit år eldre. Eg har hatt ein fin dag med kaker, 18 gjestar av smått og stort og vèret har vore kjempeflott. Hektisk er det sjølvsagt, ja så hektisk at eg har ikkje tatt eit einaste bilete.
Espen har bygd ferdig rekkverket og trappa utanfor døra idag. Han er no ganske flink da, kjekt med ein mann som gjer nytte for seg :-)
Margerittane har eg fått i bursdagsgåve. Dei skal få seg ei krukke etterkvart. Eg fekk andre planter til bursdagen også. Meir om plantforaukelsen ein annan gong. No sitt vi igjen med masse kaker i kjøleskapet. Har som vanleg laga alt for mykje. Så er du glad i eplekake, Dronningens festkake, snickerskake, is eller suksessterte så er det berre å ta turen opp til oss. God helg vidare til alle saman.

4 kommentarer:

Lakka sa...

Gratulerer med dagen!! Høres ut som du har hatt en hyggelig dag:-) Så kjekt med en handyman i huset! Inngangspartiet ble flott med rekkverk rundt!

Ha en fortsatt fin helg:-)

Lakka

AnnetteK sa...

Gratulerer med dagen i går.
Så flott inngangspartiet ble!!

Hadde jeg vært i nærheten skal du ikke se bort fra at jeg hadde kommet innom for kake. Jeg elsker kake :)

MissMette sa...

Hei Torill
Tusen takk for koselig hilsen ♥ Gratulerer så mye med dagen i går ;o) mange gode kaker du har laget også… Her skal vi snart i konfirmasjon og tenker jeg får min dose av gode kaker her på en stund ;o)) Så flott inngangspartiet deres ble, flink mann ;o) Ønsker deg en fortsatt strålende dag, klem fra Mette

Anonym sa...

Kor fint det vart!!! Ikkje mykje so likna på det me såg ved sist besøk no nei ;o) Lenemor.