søndag 17. januar 2010

Stovegolvet er lagt

Espen byrja på torsdag og legge golv, men det viste seg fort at golvet var skeivt med opptil 1 cm. Fortvilt over at vi snart er i mål når noko slikt skjer, kom heldigvis han som støypte golvet fredadgskveld og slipte slik at det vart litt betre. Laurdag byrja Espen, Stian og Steffen og legge golvet på nytt, men det var framleis skeivt og golvet vart tatt opp på nytt.Det vart tilslutt funne ut at golvet skulle leggast frå motsatt ende, og då fekk dei fullført jobben. Ein og ein halv dag seinare er golvet ferdiglagt med hjelp av Stian, Steffen og Ole-AndréMalin testspring golvet.
Vi er veldig takknemleg for all hjelp, men i bakgrunnen på dette biletet kan det sjå ut som at vi har fått litt for mykje hjelp med fem mann over ein planke...
Sandra og Malin. Malin er i ferd med å verte litt rampete på dette biletet, men om dokke ser vekk frå det så ser dokke korleis golvet se ut veldig godt. Eg har kome fram til at eg likar golvet veldig godt.
Tilslutt eit bilete av badet oppe. Det er er ferdig no, men ikkje vaska på nokon måte. Ei veke igjen av eigeninnsatsen og vi er i rute.

9 kommentarer:

MissMette sa...

Hei Torill
Her skjer det ting! :o) spennende… Synd dere plages slik med gulvet, men håper det gikk seg til. Gulvet var i alle fall veldig flott… og badet begynner også å ta form – kjekt når ting har kommet så langt :o) Ønsker deg en fin fin uke, så titter jeg innom igjen snart. Klem fra Mette

Anka sa...

Hei du. Nå har jeg bladd meg igjennom de siste innleggene dine:) Så fint gulvet ble. Det blir et lunere rom med en gang;) Og snart blir det bad på der også ser jeg. Ønsker deg en god start på uka.

Husdraumen/Anita sa...

Takk for alle gode råd, og gratulerer med stovegolv!
Huset byrjar å sjå ferdig ut...utruleg kor fort det viser forskjell når ein startar med finnishen. Berre litt vasking og listing no, so er de vel i mål?

Anonym sa...

Dette ser jo kjempe ut! Veldig flott golv; trur nok de blir fornøgd med dette!

Pia sa...

Spennende! Det begynner å gå seg til!
Ha en fin dag!

Anonym sa...

Blir kjempe flott Torill, misunnelig på dej no, men dog ikkje alt stresset;)

klem klem Siv

Anonym sa...

Kor flott det blir!! Gler meg til å sjå det "live" :o) Klem Lene.

Anka sa...

Hei. Da var uka i gang i gjen. Like greit det;) Jeg har ikke funnet drømme servise ennå men veldig fornøyd med hverdagsserviset mitt. Må legge det ut på bloggen en gang;) Det er Hvit med sort blodemønster. Og det er fire forskjellige mønstere. Så her dekkes det med ulike tallerkner i samme serie. Har du funnet ut hvilket du vil ha? Klem.

*sne* sa...

Så fint gulvet blir! Og tusen takk for fine innspill. Randontiltak fikk vi presset inn i kontrakten i første runde og det er vi meget fornøyd med. Vi skal huske på å høre om rørlegger setter opp sanitærutstyr og møbler som vi kjøper selv. Vi har kommunalt vann og kloakk. Enn dere?

//Christine