mandag 11. januar 2010

Slik er det i huset akkurat idag

No når det er aktivitet i huset frå morgen til kveld, er det lett å gløyme å legge ut nye bileter her. Nokre etterlysningar på nye bileter har kome, og idag fekk eg tatt litt bileter for å vise dokke.
Soverommet til Malin. Veggane har mamma mala og golvet har Espen og Stian lagt. Taket vert ikkje malt kvitt før om vel eitt år dessverre, men det er for å unngå at treet lagar gliper dersom det trekk seg saman.
Soverommet vårt. André har malt veggane og Espen og Stian har lagt golvet.
Loftstova og gjesterommet. Espen gjer seg ikkje ferdig med golvet på loftstova før badet er ferdig fliselagt for å unngå skader på golvet.
Pappa som malar gangen. Han malte eitt strøk med feil farge, så denne gangen har fått fire strøk då gangen var nesten ferdigmala når den feile fargen kom på.
Kjøkkenet vert ikkje ferdig før benkeplata kjem. Då kan vasken og platetoppen monterast. Rørleggaren har også lagt røruttaket for vatn på feil stad så det må fiksast på.
Handtak vert vi ikkje einige om, men det er mogleg at Espen får avgjerde denne gongen då eg ikkje har noko alternativ. Eg ville først ha handtak frå Biltema, men skruane er alt for lange.
Golvet er ferdig flislagt. Pappa har sparkla veggane på vaskerommet og skal ikveld smøre på prime/våtromsgrunning.
Badet nede er halvvegs ferdig, og golvet oppe er påbyrja.

12 kommentarer:

Lakka sa...

Så flott kjøkkenet blir!!:-) Kunne ikke unngå å se at dere har valgt stekeovn fra Ikea? Denne vurderer vi i stål, men hvilken mikrobølgeovn er det du har? Kunne ikke finne denne i sortimentet til Ikea..?

Lakka

Eirin sa...

dette tar virkelig form!
godt jobbet ass!
gøy å følge med:)

Husdraumen/Anita sa...

Smekkert!

Anita N sa...

Ser ut t å bli eit flott hus. Glede meg t å komma på besøk :)

Marie sa...

Jøss!!! Så fort det går nå!!! Synes kjøkkenet va kjempe flott!!! =)

Anonym sa...

Endelig nye bilder så vi får sjå framgangen ;o) Kor fint det blir! Lykke til vidare - me saknar sjølvsagt papsen vår - men han kjem vel snart heim ..... etter ein forhåpentlig flott innsats i huset dokka. Klem Lene.

Anka sa...

Hei;) Kjøkkenet begynner å ta ennå mer form, så flott!
Det er en sånn wall stickers jeg hadde på badet mitt;)
God kveld.

*sne* sa...

Så langt dere har kommet! Gøy å få se så mange bilder :) Det blir rålekkert!

Hva slags gulv har dere valgt? Det ser veldig lyst og fint!

Kjedelig at rørleggeren har rotet det litt til, men det er vel en grei sak å få fikset på.

Gleder meg til flere bilder etterhvert.
Klem fra Christine

Livet i Fattighuset sa...

For et spennende prosjekt dere har. Kjøkkenet blir kjempefint :-)

Hilsen Marie

Marita sa...

DUÅDU!!!! Her har det skjedd litt av kvart sidan sist ej var innom..... EJ blir reint sveitt av dokke :) DEtte kallar eg DUGNADSÅND :) Velorganisert å greier :) (Tore har ikkje vore flink til å invitere til dugnad...) Håper alt står bra til - forstår godt at du er uvaska i håre.... STOR OG GOD GOD FRÅ TØMMERVBAKKEN :)

Anonym sa...

Dette blir så bra! Kjøkkenet ikkje minst!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Skruene er for lange? Du kan få kjøpt skruer i alle butikker hvor de selger skruer som er kortere, så kan du få brukt håndtakene du vil ha! Det er stoooore forskjelle rpå tykkelser på skapdører, så våre leverandører sender ofte med to lengder på skruene, men som sagt går det å kjøpe kortere skruer, om man ikke gidder å kutte de selv. ;)

Lykke til! Det ser lekkert ut! :D