mandag 26. januar 2009

Sparkepose i lilla

Denne posen er ei utbetra utgåve av den forrige posen eg sydde for ikkje lenge sidan. No har eg lagt til ekstra stoff til glidelåsen og utringinga er større. Halvvegs fant eg ut at eg mangla glidelås og kantband, og eg enda opp med lyslilla som passa fint til stoffet. Lilla er ein ganske uvanleg farge for meg, men opprinneleg er stoffet tiltenkt ein advendtsduk. Malin har akkurat slutta med sparkepose, så det vert vel til at eg gir den vekk.

På ønskjelista: Ny symaskin som ikkje bråkar og ristar, og som syr fine saumar utan krøll og lause løkkjer...

6 kommentarer:

Jane sa...

Hei, og takk for hyggelig tilbakemelding om klukka'n min...
Det er en forholdsvis kjapp kjole å strikke, men det tar allikevel tid. Jeg brukte vel en drøy uke, med litt (mye) strikking hver dag, og så brukte jeg like lang tid på å hekle kant rundt hals og ermhull (jeg kan ikke hekle!:)). Jeg bestilte oppskrift og garn fra birgirsdottir.no, og brukte 5 nøster brunt, 2 grå, og litt grønt og blått. Jeg har strikket den i str S.

Det ribbe-strikkede feltet gjør hele kjolen synes jeg (og gjør at den sitter fint), og om jeg lager en til engang, ville jeg strikket det feltet litt lenger enn de 10 cm den skal være.

En veldig morsom kjole å strikke, så sett igang!! :)

Nydelig lita tøtte du har, forresten... :)

Anita sa...

Hei, og takk for helsing. Nei, eg er ikkje frå Volda, men er sunnmøring. Flytta hit for å studere i 2002, og sidan har vi berre blitt her.

Flott med lilla! Så kjekkt med ny symaskin. Gartulerer.

Ha ein fin kveld.

Ida sa...

Heisann!
Så fin den ble! Praktisk med glidelås :-)

Stilige merkelapper under - jeg har laget noen selv - men ombestemte meg før jeg bestilte ;-) Kanskje jeg må inn å bestille likevel..hihi !

Ha en fin kveld!
Klem

Anka sa...

Så søt denne var da. Herlig farge:) I dag var det ikke lett å stå opp... Nå skal jeg hoppe i køys og håpe på at det ikke blir like vanskelig i morgen:) Natta.

Merethe sa...

hei du! mannen min har designet litt før, men det er første gang han har gjort en møbelserie. han har eget firma som tar på seg oppdrag ( produktutvikling, prototyper,design osv) Lillegaarden er stedet vi bor på- så det er et veldig personlig varemerke..ganske kult synes jeg :) Håper bare inderlig det kommer ut i produksjon! :)

Fidus sa...

Tusen takk for koselig kommentar! Vest er faktisk blitt et av mine favorittplagg, strikker stadig nye! Det blir ikke så varmt som en ullgenser, varmer nok. Kult utenpå skjorter og gensere. Islansvesten brukte jeg på julaften op svart, nesten knelangt skjørt, men den er knallfin til olabukser og. Strikk deg en vest!! Nå skal jeg kikke litt i bloggen din, det er så mye fint her!