tirsdag 4. desember 2012

Vinterleik

Det vert mykje blogging om ungar har eg lagt merke til. Det er ikkje tenkt slik eigentleg, men det er stort sett berre dei eg rekk å ta bilete av. I helga til dømes hadde vi julebord her heime og eg kunne vist dokke ei pynta stove, pinnekjøtet eg laga og kakene eg hadde baka. No er vi komen til tysdag og restane er ete opp og stova er slik som den brukar å vere. 
Det er vinter på Osterøy. Ikkje så mykje snø, men nok til at ein kan gå på ski og ake. Ungane kosar seg i snøen, det må eg sjølvsagt ta bilete av. Ja for det er ikkje garantert at snøen kjem att.
Malin lengtar etter å få på seg ski, men skiskoa var for små så ho må vente til vi får kjøpt nye seinare idag. Det er utruleg kor dei veks på eit år. Ullundertøyet som var litt for stort ifjor er litt for lite i år. Vottane som vi trudde ikkje kom til å passe før dei var ti år gamle, passar Malin no. Så feil kan ein ta.
Emil skal få sine første ski, det vert spennande.
Idag er Emil heime med meg. Vi lagar knekkebrød og bakar julekaker. Men han er meir opptatt med å leike med finbestikket mitt og bygge lego. Så det er vel eg som bakar og han smakar. Sola er framme og eg håpar vi får tatt oss ein tur ut. Høyres det idyllisk ut? Ja då kan eg fortelje dokke at eg nettopp har tatt Emil i å teikne den gamle vekta mi på kjøkkenbenken svart.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kjekt å følge bloggen din! Skjønne ungar :)
Ikkje snø i Volda, men bitande kaldt...

- Linda H.D.

re:signert sa...

Fint dere har det på Osterøy. Altdri vært der. Ser ut som om juletiden nærmer seg med snø og greier. Kanksje juleverksted også? Stå på unngå sstress ;-) Signe

Kathrine sa...

å deilig med ordentlig snø og leik ute!! Jeg gleder emg til vi kan leike ute med Torvald ;) hehe
HA ei flott adventstid!