torsdag 25. august 2011

Malin 4 år

Prinsessa vår fyller fire år idag. Ho har talt ned dagane i to veker no, og gleda seg slik som små born kan glede seg. Igår ville ho legge seg tidleg fordi ho skulle ha bursdag dagen etter. Det enda med at ho vakna kl 03 i natt og ville ha pakke. Hopping i senga og full i latter, heilt klar for den store dagen. Malin gjenfortalte galskapen i barnehagen og lo så ho hadde problemer med å verte forstått. I barnehagen har ho vore heilt elektrisk og det har nok vore stor stas for ho denne dagen. Nokre presangar har ho og fått, men feiringa skal skje på laurdag.
Det kjennes lenge sidan Malin kom til verda. Det er mykje som har skjedd sidan då. Tenk at denne jenta var 45 cm då ho var fødd. No har ho strekt seg og passert fleire av dei som før var større enn henne.
Litt posering sjølvsagt, ho er ikkje danseprinsesse for ingenting. Det vart ikkje så mange bileter idag, eg har vore i Oslo og kom først tilbake ikveld. Om vi har feira lite idag, skal vi få tatt det igjen i dagane som kjem. Følg med å sjå om du vil.

5 kommentarer:

Marte sa...

Gratulerer med dagen :)

Pia sa...

Gratulerer så mye med den flotte fireåring! I går gikk det i ett her, og jeg var aldri innom dataen. Fredager har jeg fri fra jobb:)

Anonym sa...

Gratulere med overstått til Malin:)

Helsing fra Siv m familie:)

Anonym sa...

Gratulerer til Malin :o)) Pakke kjem om ikkje so brått ;o) Klem frå besta!

Kathrine sa...

Så artig! De vokser fort disse ungene ja. Rart egentlig! Gratulerer så masse :D