lørdag 2. april 2011

Klar til selskap

I år fyller Malin fire år og borna som er like gamle som henne har byrja å arrangere barneselskap. Selskap er framleis litt nytt for Malin så det er stor stas å skulle gå i selskap. Idag var ho invitert i heile to selskap, og ingenting er kjekkare enn å få pynte seg før ein skal gå.
Kjole i lilla med diamantar, glitter og perler, armeband og fletter i håret. "Eg e prinsesse" seier Malin.
Malin er kjempekry, ho gleder seg og vil gjerne at mamma tek bileter av henne når ho er så fin. Eg misunner henne å ha slik glede av små ting, sjå stort på alt og vere så glad for så lite.
Ein liten prins som ikkje fekk vere med i selskap var likevel nøgd når han fekk prøve prinsessa sin sykkel og hjelm. Synest han er så herlig på dette biletet at eg måtte berre publisere det ;-)

4 kommentarer:

MissMette sa...

Hei Torill
… og god lørdagskveld og helg til deg ღ …og gratulere sååååå mye med 4 års dagen til Malin. Nydelig kjole og nydelig jente – tipper hun har kost seg masse i dag ღ alltid kjekt med selskap :) Herlig bilde av Emil også :) Ønsker deg en fortsatt fin kveld og helg, kos deg masse – stor klem fra Mette

PS! – jeg har en GIVEAWAY hos meg... hvis du vil være med :))

Anonym sa...

Helledussen, kor stor ho e blitt :o) Gler mej til å treffe både henne og resten av gjengen i påska. Store klem frå besto :o))

Anonym sa...

Så utrolig nydelig hun er! Kjente henne nesten ikke igjen jeg :)
Herlig han karen på sykkel også! :)
Klem fra Rigmor

Pia sa...

Ei nydelig jente! Og herlig bilde til slutt der;)