mandag 5. juli 2010

Sommaren slik den eigentleg er

Dokke kan få sjå det først som sist. Slik er sommaren vår, iallefall store delar av den. Vind, regn og 13 grader. Bileta er tatt akkurat no 5.jul kl 09.30, heilt uredigert altså.
Eli-Kari sa på tv no at det ventast ein våt juli i Nord-Norge og på Vestlandet. Og at lavtrykka kom som perler på ei snor. Takk for den!
Og på Austlandet og Sørlandet skulle det verte ganske bra. Typisk altså, eg kan ikkje la vere og irritere meg.

4 kommentarer:

Lakka sa...

Ha ha, og huff... Jeg må le litt også, det er så typisk. Dårlig vær i ferien er klassisk! Jeg skal ha ferie om 3 uker, og du kan være helt sikker på at regnet kommer til Sørlandet akkurat da;-) Dere får kose dere som best dere kan, til tross.

Sender deg ei solstråle fra sørlandet!

Lakka

Eirin sa...

Uff, jeg har gjort et dårlig ferievalg jeg da i år, med tre uker på vestlandet. Huff, håper hun tar feil!

Anonym sa...

Usj! Ja akkurat sånn e d no berre. Me har hatt litt betre enn ditta idag, men det kjem vel til oss også. Glad for at me vender nasa ein annan veg om ei knappe veke :o) Sjøl om ein ikkje er garantert godt ver nokon stad.... Har vore og kjøpt solkrem idag, så er iallefall optimist :o) Og DET må ein vere ;o) Klem Lenemor..

Frøken Fosse sa...

Hei, Torill!

Så fin bloggen din var! Har kikket litt på hagestoffet ditt, masse fine bilder! Vi har jo ikke hage helt enda- men det kommer vel etterhvert. I mellomtiden får jeg nøye meg med surfing på fine blogger :)

Ann-Christin

http://fosseshageoginterior.blogspot.com/