fredag 2. juli 2010

Vi malar hus

Endeleg kom det litt finevér til oss. Vi vaska baksida av huset for to dagar sidan og idag var veggen tørr og klar til å male. Det var utruleg varmt ute, men det skya "heldigvis" litt etterkvart. Dessverre vart skyene til regn i ettermiddag, men det snakkar vi ikkje om no...
Espen hadde litt grunning igjen. Å gå på taket er inga enkel sak.
Det vart ikkje så mykje malt som eg hadde ønska. Hadde håpt heile veggen skulle vere malt, men vi avbraut dagen litt tidleg fordi vi hadde ein del ærend (les IKEA). Det vert veldig bra med kvitt trur vi, det er iallefall betre enn grunna panel. Fargen er den nokså vanlege Eggehvit.
Vi er ute etter Dueblå på listene, men har ikkje funne fargekoda. Denne fargen heiter Romantikk, men er alt for mørk. Så vi får leite vidare.

4 kommentarer:

Lakka sa...

Vi er i samme båt om dagen ser jeg;-) Vi maler med helt hvitt, og når sola står på er det nesten umulig å se noe som helst.. Synes dere var kommet langt jeg! Det er jammen mye jobb å male et helt hus. Vi har brukt 15 ltr Visir og 60 ltr hvitmaling og er bare halvveis. Puh! Masse lykke til til dere, håper dere får fint malevær fremover:-)

Lakka

Kathrine sa...

Oi jøsses her går det unna gitt! Gleder meg til å se det ferdige resultatet og gled deg til å se lysforandringen også innomhus når dere er ferdige!! :) Ha en flott helg!!

Anonym sa...

Helledussen kor dokke står på! Det verte kjempefint :o) Spent på korleis duekvitt ser ut ;o) Klem Lenemor.

Anonym sa...

Ja, det var visst dueblå - - - Lene.