fredag 16. oktober 2009

Snart ferdig med det utvendige

Idag har det vore eit fantastisk vèr; haustsol og god temperatur. Vi tok ein liten tur opp til huset for å sjå huset i solglansen i ettermiddag og mykje har skjedd på ei veke. Legging av takstein byrja dei med på mandag og no er det nesten ferdig. Kledninga er på og neste veke avsluttar dei alt arbeid utvendig.
Litt mykje stilas framme enno til å sjå heilt klart korleis det vert. Iallefall når du ser det på bilete. Det vert fint å sitje her og sjå på utsikta, høyre på fuglar osv.

Det gjenstår å grunne litt på huset, men det er ganske lite som er att. Det er ulike fargenyansar på huset og det skyldast blandingsforhold mellom pigmentert grunning og klar grunning. Utstikket bak har dei også byrja med, her gjenstår takstein og søyler før det er ferdig. Det skal også byggjast trapp og platning på baksida.

Elles har vi no fått vite at perioden for eigeninnsats er 21.desember-25.januar. I denne perioden skal muraren flisleggje bada og vaskerommet, og vi skal male lister, tapetsere, male, legge golv og flisleggje gangen. Kjøkkent skal også monterast. Så har du lyst å gjere ein innsats, er du hjarteleg velkommen til å delta på dugnad.

1 kommentar:

MissMette sa...

Hei :o)
Er inne på besøk hos deg for første gang. Så flott blogg du har! Blir spennende å se hvordan det går med husbyggingen og må si du er flink scrapper. Veldig bra. Her kommer jeg igjen og hvis det er greit legger jeg deg til blogglisten min. Ha en riktig fin uke. Klem fra Mette