søndag 4. oktober 2009

Golvet er støypt

På fredag vart golvet støypt og vi har fått i oppgåve å vatne golvet til og med imorgon for at golvet ikkje skal tørke så fort. Eg trur ikkje det er nokon fare for at noko skal tørke for fort i dette vèret, men vi gjer no som vi har fått beskjed om.
Synest alt vart så mykje større no når golvet er på plass. Malin har funne seg til rette med litt nistemat. Ho storkoste seg med å springe over golvet.
Vindauga framme er 20 cm kortare for at vi skulle få plass til kjøkkenbenk under kjøkkenvindauga. Eg ser no at vindauga kunne vore 20 cm kortare i heile huset, men det vert vel bra uansett. Ein kan ikkje vite alt på førehand. Det skulle vore mogleg for byggjefirmaet å gi kundane moglegheit til å studere huset ein vil byggje "live" før ein sett i gang å teikne. Ikkje alt kan ein sjå på eit papir.
Det var surt og kaldt ute idag. Espen har tatt på seg tjukk jakke, det er ikkje ofte. Vi går å ventar på litt solskin og paneltørke. Vi må få grunna resten av huset. Til no har Espen tatt kortsidene og byrja på framsida. For dokke som framleis kan ta eit val: Kjøp ferdiggrunna panel sjølv om det kostar litt ekstra, iallefall på denne årstida (vi sparer omlag kr 10.000,- ved å gjere det sjølv).
Å kaste vatn på golvet var populært. Vatn+born= sant.
Takk for regnklede som er 100% vasstette. Det er så enkelt å ta ho med og la ho styre slik ho vil når ein har på ho regnbukse og støvlar. Ho fekk ikkje nok av vatn og var kald og våt. Tilslutt måtte eg sette foten ned og rusle ned til oldefar for varme og tørke.

Ingen kommentarer: