onsdag 21. oktober 2009

Bosstømming er også ein del av husbyggjinga

Det hadde vorte ein ganske stor bosshaug utanfor huset vårt no, og det var på tide å gjere noko med det sidan det er vårt ansvar. Det har kome eit nytt lass med materialer også, så det hadde byrja å verte trongt om plassen. Vi har verken hengar eller tilhengarfeste på bilen, så då er det godt å ha gode vener. Ole André har vore så grei å tilby seg å hjelpe både med tømming, sortering og kjøring. Vi sett veldig stor pris på vener som han.
Det vert tidleg mørkt ute no. Her er Ole André og Espen igang med sortering av materialet. Det er ikkje lenger råd å berre kaste alt bosset i ein container på reinhaldsverket. No krevs det sortering ned til minste skrue. Eit lass vert tømt imorgon og på laurdag tek vi det andre slik at det ser litt finare ut utanfor huset. Det brennbare materialet tek vi vare på til vedfyring eller til bålet eg planlegg å tenne opp.
Sandra og Malin. Dei kjenner kvarandre godt og leikar ilag i barnehagen. Når Espen treng å vere ved huset på ettermiddagen er det kjekt når vi kan vere med. Å vere ute er både sunt og godt.
Eit lite glimt av huset på framsida. Framleis mykje stilas rundt huset, men dei vert ferdig utvendes på fredag visst alt går etter planen.

3 kommentarer:

Husdraumen/Anita sa...

Tek dei ned stillasa på fredag då? Gler meg til å sjå huset skikkeleg!
Blir knallfint:)

Kjenner til bossproblematikken,vi prøver å rydde kvar helg

June sa...

Hei og takk for flott kommentar på bloggen min:)
setter jeg stor pris på. :)
Ser fordelene med det du skriver, men du tenker ikke på om det kanskje kan skje noe med barnet i magen ved at du tar vaksinen? Det er helst det jeg er redd for. ikke om jeg muligens får noen bivirkninger selv.

-June

MissMette sa...

Hei og takk for koselig kommentar på bloggen min :o) Kjenner godt til dette med søppel, låne henger og ikke minst sortering av byggmaterialer!!! Huff… heldigvis har vi vært flinke til å ta unna, mens vi holdt på å restaurere ellers har vi hatt en gedigen haug utenfor nå… hehe.. Men det må no gjøres – selv om det er det verste med ”husbygging”. Kjekt å se at dere fikk hjelp, det hjelper da :)
Huset blir iallefall kjempeflott!!
Ønsker deg en riktig fin søndag. Klem, Mette