mandag 3. august 2009

Litt meir scrapping frå Danmarksturen ifjor

Når eg først har kome i gang med å forevige minner i albumet til Malin, vert det produsert nokre sider så lenge materialet og lysta rekk. Idag fortsette eg å lage layout frå turen til Danmark ifjor. Eg likar å ha ein del bileter på sidene slik at eg slepp å lage så mange sider om det same. Derfor er det krevande å finne mønsterpapir og pynt. Denne gongen har eg ikkje pynta med anna enn to blomar i papir, det vart rett og slett nok detaljar med alle bileta samt det blomstrete mønsterarket. Det enkle er oftast det beste, seier dei.
Fargane på biletet stemmer ikkje heilt med slik dei eigentleg er, men eg gadd ikkje prøve å finne det rette lyset rett og slett.

4 kommentarer:

AnneKa sa...

Dette kommer nok Malin til å sette stor pris på en dag. Veldig fint laget:-)

Anonym sa...

Du får passe på albumet sånn at ho ikkje øydelegge det i tidlig alder;)

Flinke du e Torill:)

Helsing Siv

Evelyn sa...

Ramla innom bloggen din.. og fikk se de du holdt på med.. morro å se så fine scrapsider som også kan være enkle.. kjempe fine:)

Er selv litt i startgropen med dette enda.. og da e de så morro å se at en ikke treng å gjøre så veldig mye ut av sidene.

Ellers fin blogg:)

Evelyn sa...

HEi :) så koselig at du la igjen en hilsen hoss meg også.

Å så koselig at du he vært ute på Averøya da.. en fin plass de.. e mange fine plasse der ute da.

ja jeg som du he drevet og sett litt på mange som scrapper rundt omkring, og jeg syns også de kan bli litt overveldende. derfor var de så godt å se noen som var litt enklere men fordi like fine.

Kommer innom bloggen din en annen dag også jeg.

Ha en fin dag:)