tirsdag 11. august 2009

Første barnehagedag etter ferien

Den vesle tausa vår byrja i barnehagen idag etter tre veker ferie. For oss voksne er tre veker ferie alt for kort, men for slike småtroll som henne har det tydeleg vore lenge nok. Det var som ho aldri hadde vore der før. Ikkje vil ho sleppe mamma, og når eg hadde gått var ho lei seg lenge etterpå. Heldigvis er eg heime slik at ho fekk ein kort dag. Når eg kom var ho veldig kosete og ville ikkje sleppe meg. Det går seg nok til iløpet av veka, men idag vart det nok ein hard start for henne. Resten av ettermiddagen var ho sutrete og hadde vanskeleg for å legge seg.
Eit bilete av jenta vår på første dagen. Har tatt på henne nye klede, nesten som det skulle vore første skuledag. Ho har blitt så stor no, snart fyller ho 2 år. Orda kjem som perle på ei snor, og det er så gøy å sjå alt ho får til og forstår.

3 kommentarer:

AnnetteK sa...

Ikke noe kjekt når oppstarten etter ferien bli sånn.
Får håper hun finner rytmen igjen snart :)
Lykke til!

Evelyn sa...

Hei :) for ei søt lita tulle og så fin ho var når ho skulle begynne i barnehagen igjen.

Håper de går bedre med frøkenen din ette hvert.. 3 uker te en unge som ikke e fyllt 2 år e lenge de, nesten så de blir en ny tilvenninng, men ho venne seg fort igjen.

Jobbe selv til vanlig i barnehage med de minste. Nå e ho jo så gammel at ho begynne å skjønne dette at mamma skal gå og slike ting også.. og da e det ikkke så enkelt.. men vær flink å spørr de som jobbe der om hjelp så¨skal du se at dette vill gå seg te etter hvert.

Lykke til :)

Anonym sa...

Gler mj til dokke kjem ;o) L.