torsdag 6. august 2009

Ein heller tvilsom layout

Denne lo'en har eg jobba lenge med fordi eg rett og slett ikkje fekk den til. Bileta er krevande med mykje fargar og detaljar. Eg valgte å bruke eit mønsterark som er minst like krevande, og akkurat det valget er eg ikkje så sikker på. Det såg litt betre ut i albumen, men eg har likevel sådd tvil om denne, og bytter kanskje mønsterarket ut med eit anna dersom kjensla ikkje endrer seg. Eg er ikkje av typen som nytter slike fargar til vanleg, så det kan også vere noko av årsaka til at eg er usikker. Det som eg er nøgd med er bokstavane. Dei har eg klipt ut for hand etter å ha skrive dei ut på kartong. Skrifta er redigert og henta frå WordArt.
Motivet er som dokke ser frå første dagen i barnehagen. Malin fant seg til rette med ein gong, og det har nesten ikkje vore ein dag sidan at ho ikkje har likt seg der. Å forlate ho i barnehagen om morgonen er ikkje eit problem. Å få ho heim derimot er noko anna... Tenk det har gått eit år sidan allereie.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heia, guri kor driftige du e:) flink flink..

Trur ej må sette i gang å få i allefall limt inn bilder, ligge iallefall 1 og 1/2 år på etterskudd med Amalie sine Album. So he ej bryllupsalbumet våra som ej he begyndt på. Må få det i orden til lisje knerten kjøme. Da blir det enda en å ta bilder ta..:)

Helsing fra Siv

Evelyn sa...

Fint gjort dette enkelt og fint.. de som e så fint med dine scrappeserier de e så enkle..

Og jeg som du blir lit overvelda over mange her inne som he så voldsomme te prosjekt..