fredag 3. juli 2009

Helgestart på Hjellvik

Endeleg fredag! Helga starta fantastisk med tur til Hjellvik badeplass saman med Ole-André, Maren og Sandra. Vi vart møtt med ein varm bris og synet av sandstrand og vakker natur. Det er ei naturleg sandstrand som har vorte flott opparbeidd med område som passar for alle. To stupebrett er der samt flytebryggje. Det er sandvolleybane og fine blomsterbedd langs strandkanten. Sanitæranlegg er der også.
Utsikt ut mot fjorden. Dette er sommaridyll! Det beste av alt er at det er i vår eiga kommune, berre ti minutt å køyre frå der vi bur.
Malin vert modigare for kvar gong når det gjeld vatn. Idag gjekk ho så langt utover at vatnet rakk henne til brysthøgde. Ho går litt rundt sjølv og ho er uti vatnet over tid.
Eg var på Toys r'us etter jobb idag. Ute var det 30 grader og eg tenkte eg måtte kjøpe noko som Malin kunne ha glede av når vi andre ønskte å vere ute i vatnet når det er så varmt. Denne oppblåsbare bilen kostar 99 kr (snikreklame) og Malin storkoste seg i den. Viktig å passe godt på sjølvsagt.
Sandra er 13 månader. Ho har ikkje byrja å gå enno og er ikkje heilt trygg på vatnet. Likevel klagar ho ikkje og kosar seg i sola.
Eingongsgrill og pølser, ein klassikar for små og store magar. Badastranda er utruleg flott laga til for både små og store, og det er godt med plass for alle som vil sole seg eller nyte livet på land.

1 kommentar:

Anonym sa...

Eg bestiller fast plass!