fredag 9. november 2012

Mormor har strikka

Mamma har strikka til borna og det set eg pris på. Ho trur sjølv at ho ikkje er så flink, ikkje vert ferdig og så vidare. Men mamma, eg veit du les dette, du er kjempeflink og eg er veldig nøgd. Idag er det planleggingsdag og borna er heime. Mascaraen er ikkje der den burde vere, og håret står til alle kantar, men vi har i det minste dagslys så vi får tatt nokre bileter...
Denne tunikaen er strikka i Smart-garn frå ei Sandnes-oppskrift. Mamma har strikka alle delane og eg tok det ærefulle oppdraget og montere, feste trådar og hekle kant. Eit makkverk, men no er det gjort. Malin likte kjolen veldig godt og har posert i alle vinklar for at mormor skulle få sjå.
Emil har fått tjukkegenser i rundfelling som også er i Smartgarn. Oppskrifta er frå Sandnes den og. Her har eg kun festa trådane og kragen, resten har mamma gjort. Det er ikkje det at mamma ikkje kan det, men det er greit at det vert gjort mens kleda enno passar. Haha! Eg tenker på ein viss tjukkegenser til bror min som eg er usikker på om den vart ferdig nokon gong.... Til mamma sitt forsvar, eg har mange, mange ufullførte prosjekt sjølv.
Emil er ikkje så lett å ta bilete av, han er alltid i farta. Og mor med kamera vert til slutt så plagsom at eg likna mest på ein paparazzifotograf.
No er det nok mamma!

Takk mamma for at du har strikka så fint.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Må no le av Emil :o) Han e so skjønn! Og Unni: Du e knallflinke, e jammen mej litt misunnelige på dej ;o) Lene.

Pia sa...

Fint med en strikkende mormor! Det har vi også, og det er jeg glad for:)

Lina sa...

Hahaha - siste biletet av Emil ♥love it! Og finaste Malin. Superfin tunika!

re:signert sa...

Søt!!