mandag 28. juni 2010

Plensåing, igjen

Eg hadde eigentleg tenkt å blogge om véret vårt idag. Eller min irritasjon over at sommaren alltid framstillast med blå himmel og sol. Idag kjøpte eg nemleg Vakre Hjem og Interiør samstundes som det regna og tordna her heime. Eg tok bileter av det "fine" véret og tenkte eg skulle skrive om det ikveld. Men veit du kva, i ettermiddag kom sola!
Kva passar vel betre enn hagearbeid når det er fint vèr? Espen har trilla jord, raka og rulla med hjelp av mor si, og sådd i plenfrø på området dokke ser over. Sjølv om det ikkje er så varmt og stabilt finevér her, så er det så deilig med sol! Og ein mann som jobbar :-)

5 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Ja vettu, utrolig irriterende dette været! Skjønner ikke hvorfor det må regne på dagtid, og komme sol om kvelden... Skulle jo vært mulig å få byttet om på det;-P

MEN vi får satse på at solen VIRKELIG kommer, og blir her snart=) Ha en super kveld!
Klem

Lakka sa...

Så flinke dere er!! Vår tur med hage til neste år.. Vet ikke om jeg gruer eller gleder meg mest. ha ha! Følger med dere og snapper opp ethvert lurt tips. Tror jeg trenger det nemlig...;-)

Håper dere får fint og ikke minst stabilt vær snart! Bare pass på å ikke sende regnet sørover;-)

Lakka

Anonym sa...

Gler mej til ej skal kome å på besøk til dokke igjen, tenke det ser vedlig annerledes ut no. Ka tid dokke reise på ferie?

Siv

Anemone sa...

Det er absolutt ikke for sent å lage saft av rabarbra ennå, så det er bare å sette igang. Det gir så god følelse når man har laget noe helt fra bunn selv.

Her er det sol og plaskregn annenhver gang i dag.

Kathrine sa...

JEg sådde litt plen for godt over en måned siden - og hva har det komt ut av det??? NADA!!! Men nå er de tjo kanskje litt varmere i veret?

Det er ikke så lett å se at innredninga er grønn nei - det en ser er at den ikke er hvit :) hi hi - for jeg skulle nemlig IKKE ha likt kjøkken som alle andre.