søndag 6. juni 2010

Årets Bergen-Voss er over

Vi har mange store sportshendingar her i huset. Både VM i fotball, vinter-OL og Tour de France. Likevel er vel kanskje dagen igår den største. Bergen-Voss vart arrangert for 34.gong i år og Espen stilte på andre året. Med seg hadde han Jo Vegard (venn og svoger). Jo Vegard har nettopp vorte bitt av sykkelbasillen medan Espen har halde på nokre år. Det har ikkje vorte tid til så mykje trening i år grunna husbygging, ny baby og ny jobb, men han stilte til start og gjennomførte det. Det står det respekt av når det er snakk om 165 km frå Bergen til Voss via gamlevegen.
Vi sto lenge og venta på dei, men plutseleg var dei der. Dei kjem i full fart så det er ikkje så lett og få auge på dei. Her er det Jo Vegard som kjem i mål.
Like etter kom Espen. Ein sliten mann som fylla 37 år denne dagen. Det var ikkje eg som ville ha brukt bursdagen min på å slite meg ut, eg har ikkje sykkel ein gong, men eg må seie eg er stolt over han.

På kvelden feira vi dagen på terrassa med 20 gjestar. No er eg glad vi bygde den så stor. Seint i seng og tidleg opp idag så har vi berre slappa av i det fine vèret. Ei hektisk og fin helg.

5 kommentarer:

Kathrine sa...

Guri land så sprek en mann du har - all ære til ham for det altså! Og godt terrassen blei brukt!!!!

MissMette sa...

Hei Torill
Sprekt gjort av din mann :) dette må no være en tøff sport! Ang. gardiner som du hadde et innlegg om, syns jeg at det er veldig romantisk, lyst og lekkert med lyse blonde gardiner som du henger til siden. Jeg syns det er så fint når lyset slipper inn. En ting jeg angret på etter at vi pusset opp var at ikke vinduene var større... ser at til gamlere jeg blir desto mere lys har jeg lyst på! rart det der :) Ønsker deg en flott uke som kommer, klem fra Mette

Lakka sa...

Å jøye meg for en spreking! Blir sliten av tanken jeg.. Ha ha! Skjønner godt at du er stolt:-)

Lakka sa...

Hmm, vet ikke hvorfor trykktanken vår er så liten... He he.. Godt trykk i alle kraner, så det står ikke på det ihvertfall. Og vannet er helt kaldt med en gang, eller dvs det skifter raskt fra kaldt til varmt. Har ihvertfall ikke irritert meg over treghet i systemet enda. Hva man skal måtte tenke på!! :-)

Aud-Marte sa...

Imponerandes!

Du får helse og gratulere med overstått frå oss:)

klem