fredag 26. september 2008

Heng deg fast, her går det unna!

Det er ikkje så mykje blogging på meg for tida og det skuldast fleire ting. Som dokke kanskje veit så flytta vi til Valestrandsfossen for 4 veker sidan. Der vi flytta inn var det utriveleg av fleire årsaker og etter tre veker fant vi oss ein annan stad som vi no vert verande ei stund framover. Det har med andre ord vore eit kaos i ein månad no med kassar overalt og provisoriske løysingar for å få kvardagen til å fungere. Midt opp i flyttinga vart vi sjuke og vi har ikkje fått pakka ut slik vi har ønska, men det kjem seg snart tenkjer eg. I tillegg til at eg har fått ny jobb og Malin har byrja i barnehage, har eg også hatt nødt til å omstille meg frå å bu i by til å bu på landet. Eg ser nesten berre postivt på å ha flytta sjølv om den lokale butikken er dyr og har dårleg utval. Å vere avhengig av ferje er også nytt for meg, men det har sin sjarm...
Den store nyheten derimot er at vi har fått dispansasjon for frådeling av tomt på garden som Espen er oppvokse på. Vi har venta på svar i 10 mnd, og det er uendeleg rart at det no er avgjort. Vi veit no kvar vi skal busetje oss for all framtid (mest sannsynleg) og vi kan byrje å planlegge framover. Eg har dessverre ikkje internett for tida slik at eg kan vise dokke bilete frå tomtefeltet, men sjå for dokke masse tre og skog. Då har dokke tomta vår :-) Ønskjer alle ei god helg!

3 kommentarer:

M.E.V. foto sa...

Spennende tid dere går inn i:) God helg til deg også.

Anka sa...

Ja, da skjønner jeg at blogging ikke kommer i første rekke:) Phu, så mye som har skjedd hos dere. Høres ut som ei positiv jente og det hjelper mye!
God søndag.

Anonym sa...

Så bra:) GRATULERA SÅ MASSE! Endeli svar itte så lång ti....spennande....