tirsdag 2. september 2008

Barnehagejenta vår

Igår byrja Malin i barnehage. Første dagane er ho i tilvenning og både eg og Espen fylgde henne første dagen. Ho fant seg fort til rette og kom i "prat" med dei andre ungane. Dei snusar litt på kvarandre, tar litt på kvarandre og seier nokre forunderlege lydar. Akkurat som dyra...
Denne bilen likte Malin og skulle ivrig prøve den ut. Skal tru om ho har arva noko av morfaren si bilinteresse?
Alle leiker må undersøkjast sjølvsagt. Etter ein og ein halv time, var Malin trøtt og ville berre vere med mamma. Men ein og ein halv time er no bra synest vi, og gleder oss til fleire dagar kor ho får vere saman med born og vaksne i barnehagen.

Om ikkje barnehagen var nok, tok vi ho med oss på ein trilletur i eit flott turområde. Malin koste seg då også og sitt så fint i vogna si medan ho kikar på alt rundt seg. Alle var samde om at det hadde vore ein fin dag.

2 kommentarer:

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

Å så søt barnehage-jente !
Ja, vi har forandret MYE på plantegningene i 2 etg.der var det stor loftstue og mye gang og små soverom.Men vi trenger 5 soverom i huset og de er store ...( fra 14-17 kvadratm. )
Så vi har valgt bort loftstue.
Nede har vi forandret på småting.Der var det omtrent slik-og ja jeg vil ha doble glassdører mellom stue/kjøkken/tv-stue pga at da kan du lukke den og så er store glassdører fint og understreker det herskapelige preget å huset.ja ønsker deg lykke til med planleggingen av hus-det er kjeme spennende og slitsomt på samme tid.Jeg ligger jo nesten søvnløs og tenker på løsninger, tapeter og fliser osv.(hopless) hilsen meg.

elisabeth sa...

Søt jente klar for nye eventyr:))