tirsdag 27. mai 2014

Tur til Erstadfjellet, på ordentlegI  dette innlegget skreiv eg om ein kveldstur til Erstadfjellet. Det viste seg i ettertid at eg ikkje hadde gått langt nok og at det likevel var ei bok å skrive seg inn i som eg først trudde ikkje fanns.  Altså så har eg ikkje vore på Erstadfjellet, iallefall ikkje på det høgaste punktet. Så det måtte eg gjere noko med.
Ikveld tok eg og Maren oss ein kveldstur i flott solskinn. Denne gongen visste eg kor vi skulle gå så det gjekk berre ein halvtime og så var vi på toppen. Vi fekk skrive oss inn i boka (noko av det viktigaste ein gjer på ein fjelltur) og ta bileter av den fine naturen vi har. Bilete over er mot Arna.
Det høgaste fjellet vi ser på bilete er Stemmeseggi. Ein tur både eg og Maren har lyst å gå.
Myrull, fjellbjørker, kveldssol og utsikt ut mot Nordhordaland og havet. Frå Erstadfjellet kan du og sjå nordover mot Osterøy og vestover heilt ut i havet. Ein enkel, nydeleg og balsamerande tur for kropp og sjel.

2 kommentarer:

MissMette sa...

Hei Torill :)
Tusen takk for ord som varmer inne på bloggen min :) Går litt opp og ned fortiden, og jeg skjønner faktisk ikke at min pappa er borte for alltid - rart det der...

Her hos deg er det i alle fall nydelig naturbilder - det her må være balsam for sjelen å se utover slike fjell :) vakkert, vakkert :)
Nå skal jeg nyte noen dager med sol og sommer som er meldt, håper bare at det holder seg :) Ønsker deg en fortsatt fin uke, nyt dagen - stor klem fra Mette

Åshild sa...

Flotte bilder, av flott utsikt! Såg herlig ut ! Og Ja alltid viktig å komme seg heilt på topp, og skrive seg inn i boka ;)