torsdag 30. mai 2013

Låveraud

Vi har etterkvart fått ei god samling med malingspann. Det er alltid noko som skal malast og i år malar vi ute. Garasja som først vart malt kvit fekk plutseleg ny farge då den vart veldig dominerande i terrenget med den kvite fargen. Så no har garasja og uteboda fått fargen "Låverød" på seg.
Espen har malt to sider av garasja til no. Eg har stått over malingsarbeidet, men når huset vert ferdigvaska skal eg ta fram malarkosten og. Det er ufattelig tidkrevande å male hus. For tre år sidan tok vi det første strøket og sida har vèret vore dårleg, men i år MÅ vi berre ta det andre strøket. Huset ser grått ut frå avstand, ikkje fint.
Om dokke ser vekk ifrå alt rotet og den uferdige garasja så vert det ganske fint. Svigermor har mala uteboda. Ho elskar å male så for henne er det berre kos. Det er då ein skulle ønske ho budde nærare slik at det kanskje vart ferdig nokon gong her. Der som ikkje er mala skal det vaskast om nokon lurer.
Fargen står bra til det kvite huset vårt. Stilen er landleg og passar godt til omgjevnadane. Ungane fekk prøve seg på maling og, men det vart fort bestemt at dei er for små. Det var maling i håret og overalt på kroppen og ikkje er det særleg enkelt å få det vekk heller. Og har nokon malelyst så er det berre til å ta turen.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Veldig kjedelig men så blir det fint når det er ferdig, flink har du vært.
Marit.

Marte sa...

Syns det ser veldig fint og koselig ut med rød, jeg!

...min lillesøster og jeg hjalp til å male låven hjemme da vi var 3 og 6-ish år.. gikk ikke så bra. White spirit er ikke veldig deilig på barnehud, men ganske nødvendig akkurat da.. hehe. bred malekost+smal barnerygg= ikkje bra.. hehe