mandag 25. februar 2013

Soverom i ny drakt

Då vi flytta inn i nytt hus for tre år sidan var lofttaket i ubehandla tre. Vi skulle eigentleg male panelet før det vart satt opp, men på grunn av vinter og kulde (lang historie) lot det seg ikkje gjere.  Etterkvart har vi mala både vårt og Malin sitt soveromstak, men å male tak er ikkje det vi prioriterer og gjere først så vi har ikkje stressa med å gjere oss ferdig.
Emil sitt soverom før. Då bilete var tatt låg han i babysenga medan Malin hadde den senga som Emil brukar no. No søv Emil aleine og dei siste månadane har han ikkje likt å sove her fordi han har vore redd kvistane i taket. Til slutt måtte vi berre ta kosten fatt og male taket slik at Emil slapp å vere redd.
Og her er det endelege resultatet. Det er Espen som har mala taket og eg har mala listene. Rommet vart mykje lysare og den blå fargen som eg har forsøkt å seie til alle at eg likar så godt kjem no til sin rett. Det er to fargar på veggen. For tre år sidan skulle veggane i eit rom helst ha meir enn ein farge. På den lave veggen har vi mala i ein farge som heiter Himmel (Butinox) og dei andre tre har fargen Perle (Butinox) og er den fargen som eg elskar.
Dette er eit skikkeleg småguterom med bilar, gravemaskiner, tog og lego. Hylla over har vi nettopp kjøpt og den er utruleg praktisk. Expedit-hylle frå IKEA rommar mange leiker og held kaoset borte. Oppå hylla har Emil brannstasjonen og brannbilane sine. Det ser ut til at nokon av dei er på utrykning då bilete vart tatt. Han har ein vane med å rope "Alarm!" titt og ofte.
Og her er Emil. Dette bilete er tatt igår då vi var ute i det fine vèret. Medan det mange stadar er snøfritt, har vi framleis markane kvite (såvidt). Emil var forundra då han kom i barnehagen idag og såg at barnehagen ikkje hadde snø. Han som hadde planar om å måke...

1 kommentar:

Kathrine sa...

Så fint det blei! Redd for kvistene ja, de er nå søte disse små! Torvald sover på eget rom og gjort det lenge nå, håper ikke han blir redd kvistene, for takene våre er hvitbeisa i hele 2. Etasje. Fargen er lekker og likner litt på een jeg ønsker meg på soverommet vårt......