torsdag 25. oktober 2012

Snøen som falt ifjor

Det florerer med utsagn om snø på facebook idag og då kan ikkje eg vere noko dårlegare. Eg har for vane å skrive i eit innlegg når første snøen kjem, når den første frostnatta er, den første varme dagen osv. Eg, som fleste andre nordmenn, er opptatt av vèr. Når vi snakkar om facebook så har dei som kjenner meg lest ein del fortvilte kommentarar frå meg dei siste åra når det snør eller når snøen har lagt ei stund. I år derimot er det andre tonar.
Denne bilen har æra for det. Livet har vorte totalt forandra etter at den kom på tunet i februar i år. Tidlegare har vi hatt meis med ungar på ryggen, sekkar med matvarer, akebrett,broddar og anna oppover bakkane fordi vi ikkje har hatt bil som kan føre oss opp på denne toppen vi fant på å bygge på. Då eg var gravid og spydde berre eg nærma meg bakken, og vi var snart fem i familien, var det på tide og skifte. Subaru Legacy har plass til heile familien. Anbefalast til alle som treng ein driftssikker firhjulstrekk om vinteren. Eg har ikkje vorte sponsa av ein japanar for å seie dette, eg er berre oppriktig glad i denne bilen.

Så humøret er på topp sjølv om det snør. Den er kvit og vakker og gjer alle ungar glade. Ikkje ein gong turen til tannlegen idag fekk meg til å grine. Velkommen Kong Vinter!

2 kommentarer:

Kathrine sa...

Så deilig!! Det må bli noe anna ja enn slik det har vært før! Vi har kvitts oss med suven og gått for VW touran vi nå - familiebil til tusan og satser på at den blir god også vinterstid....her ligg det 30 cm med våt snø nå.....

sa...

Love it! Den var superfin, og dere må bare nyte det :)
Satser på mye snø i år :)
Klem Anette