lørdag 22. oktober 2011

Hue i ein fei

Dette er ei hue alle som har tatt i strikkepinnar kan lage. Eg held framleis på med restegarnprosjekt og julemesseproduksjon. Eg er usannsynlig lei av garnet mitt, men lageret nærmar seg botn. Det er lenge sidan eg kjøpte garn sist, eg kjenner eg er veldig klar for det, men samvitet held meg tilbake litt til.
Hue str 3-4 år, pinne nr 6 og dobbelt garn av ymse babyull. Oppskrifta har eg funne på Pickles, ei side eg sterkt anbefalar. Dette er hue nr 2 frå same mønster som eg har laga idag og igår. Eg har planar om å lage dusk på toppen, så kanskje eg viser meir når dei er ferdig.

6 kommentarer:

Pia sa...

Jeg har tatt i strikkepinner. Men jeg kan garantert ikke strikke noen lue. Eller kanskje jeg hadde klart det hvis jeg virkelig prøvde. Men det kommer jeg aldri til å gjøre...Imponert over flott lue:)

Marthe sa...

Du er så flink, skulle virkelig ønske jeg kunne strikke. Har lært meg det flere ganger, men det vil liksom ikke sitte i fingrene. Forelsket meg helt i den lyseblå kåpen du viste i et par innlegg tidligere!

Du nevnte de fine gulvene i innlegget mitt, og bildene er tatt hos svigermor. Det er umulig å ta fine bilder der vi bor nå, det er så mørkt og lite fotovennlig. Håper vi får bedre lysforhold og flotte gulv når vi flytter inn i huset:)

Nydelig lørdag til deg!

♥ Netta ♥ sa...

For en kjempefin lue av restegarn, glade farger og fine striper. Jeg hadde dilla på å lage luer til damer for etpar år siden. Nå er det "frakk" til gamle syltetøyglass som blir lysglass med kjempefint lysspill. Som du sikkert skjønner må jeg har prosjekter som går FORT :-)

Kjempekoselig at du vil være med på min giveaway. Vi får satse på at du har trukket ett av vinnerloddene ;-)

Ha en herlig lørdagskveld!

Klem
Netta

Lina sa...

Herlege fargar på søte Malin! ♥ takk for alle gode ord du sender min veg. Fine Torill. Søndagsklem

Lina sa...

Jepp, no har eg bestemt meg! :) skal gjera da når Pål reise, mihihihi, han var ikkje heilt enig ;) helsing heksa

Lina sa...

Heilt enig, Torill ♥ tristaste i året. Derfor prøve eg å undergrava da med koselege ting ;) Verdt eit forsøk.

I lige så, skjønne du!

tirsdagsklem til deg ♥