lørdag 8. oktober 2011

Eit stort ønskje har gått i oppfylling

Heilt sidan vi flytta inn har eg ønska meg hyller i boda på loftet. Det har vore utruleg frustrerande dei gongane eg har rydda i boda og straks etter er alt rotete igjen. Det hjelp ikkje med plastbokser når den du treng ligg nederst i stabelen.
Sjå på dette kaoset! Eg fekk ikkje igjen døra til slutt. Pappa og gjengen er på besøk denne helga, og han var ikkje sein med å kartlegge behova i huset. Idag har han kjøpt og montert hyller i boda! Å for ein herleg dag!
Han kjøpte sponplater som vi fekk kappa opp i riktig breidde og lengde, kjøpt vinklar og montert opp hyller i heile boda. I tillegg har han lagt golv og festa listene.
Det er så uendeleg deilig å ha hyller. Hyllene er tilpassa alle plastkassene mine slik at eg kan ta dei ut og inn enkelt utan at alt anna ramlar ned.
Under eine hylla har han montert knaggar for oppheng av klede utanfor sesongen, sekkar og anna.
Det gjeld å utnytte plassen... Sjølv rydda eg i alt som hadde vore inni boda, og jammen vart ikkje mykje fjerna. Klede som ungane har vokse ifrå er putta i plastsekkar, unødvendig papp og embalasje skal kastast, og kassene har vorte betre organisert.

I natt skal eg sove godt. Eg er så uendeleg nøgd med dagen. Pappa, du er ein knupp!

7 kommentarer:

Lina sa...

Så herleg! :) For ein snillePappa du har! :) Deilig med orden. Ein FÅR faktisk sova betre om natta ;) lørdagsklem ♥

Anonym sa...

Dette såg flott ut! Det betyr mykje å ha lagerplass som fungerer!

Berit sa...

Kjempemessig!!
Jeg holder på med loftsrydding denne helga - og skal dele av til en bod etterpå! Helt klart gode ideer å plukke her;)

Kathrine sa...

Det så ut som et sjelefredprosjekt det der ja - helt fantastisk å få slik hjelp!!! vi har små kott uten lys og jeg har bedt pent om strøm og lys i laaaaang tid, får vel be pent flere ganger tror jeg! hihih

LeneSol sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
LeneSol sa...

Ble visst en del trykkleifer i det forrige innlegget;-)Det så kjempeflott ut i boden din!Deilig å få orden på ting og vite hvor en kan finne de igjen:-)Har selv en bod som skulle vært ryddet og hengt opp hyller i, men Ting Tar Tid..;-)

Kjersti Ane Østvik sa...

Så deilig med orden på ting og tang! Kjempedeilig å finne det en leter etter og få mye bedre plass til alt man samler på.. Tror min pappa er litt sånn som din :) Han har brukt å ordne opp i huset for meg, men nå er det Trond som gjør det meste - greit med en som har tid til sånt når han er hjemme lenge om gangen. Det har helt klart sett annerledes ut her om han hadde en vanlig 8-16-jobb.. Klem