lørdag 3. september 2011

Hekla pulsvarmara

Siste helga i november skal Osterøy Redd Barna ha julemesse. Då trengs det salgsobjekt og vi som er i styre bør naturlegnok stille opp med eit kvart. Eg er i gang allereie no. Tida går som regel alt for fort og ein rekk ikkje meir enn halvparten av det ein har planlagt. Igår hekla eg eit par pulsvarmara av alpakka og bambinoull.
Eg har brukt pinne nr 4.5. Dei er utruleg mjuke og god å ha på. Eg må nok strekke dei på eit slags vis, men korleis har eg ikkje funne ut av enno.Mønsteret var eg så heldig å finne på nettet, heilt gratis. Oppskrifta er meint for mindre pinnar, og det er sjølvsagt det finaste, men det vart ikkje så verst i denne størrelsen heller. Oppskrifta finn du her.

6 kommentarer:

Lina sa...

Supersøte! Du effektive dama! :) eg vil læra meg å hekla.

Anonym sa...

Åååå kor fine :o) Ønska mej sånne ;o))Lenemor

Memories sa...

Kjempfin var de:-)
God søndag!

Anonym sa...

De var kjempefine :)

Fjordlykke sa...

Nydelige pulsvarmere!
Så artig at du skal sykle Rallarvegen! Du kommer til å elske turen! Vi brukte 7 timer totalt fra Finse til Flom, inkludert et par korte pauser. Det regnet jo en del, så vi pauset ikke mye..

Gode tips:
Vi leide sykler. Om du skal ha med egen, må du passe på at bremsene er i god stand, og sykkelen må ha tykke dekk. Det er veldig steinete, og bratt. De som fikk problemer i løypen, var de med egne sykler..
Du MÅ ha sykkelveske, ikke sekk. Jeg lånte veske for kr 120. Beste fottøy er lette fjellsko, gjerne med overtrekk utenpå, om du har. Sykkelbukse med polstring er best, men jeg hadde ikke det. Brukte løpebukse, og foret regnbukse. Pustende lett regnjakke. Jeg hadde ullgenser og fleece under, men ikke ullbukse, det ble for varmt. Så en annen superviktig ting: Hansker/votter som holder vannet ute. Om solen skinner blir det jo en annen bekledning:) Håper dere får bedre vær enn oss.
Men uansett vær er det en magisk opplevelse!
Kos deg masse!
Klem:)

Fjordlykke sa...

Hihi. Flåm mener jeg.