lørdag 5. mars 2011

Nødvendig forbetring på badet

Det er litt stille på bloggfronten for tida. Ikkje besøk eg bloggar så mykje og ikkje har eg noko å blogge om sjølv. Det har ei naturleg forklaring; VM på langrenn, hopp og skiskyting. Sjølv om det ikkje vert så produktivt med blogginnlegg eller anna, har eg fått byrja på den store jobben med å male lister. Heile huset har umala lister og badet var først ut.
Eg byrja med det lettaste. Badet har nemleg ikkje golvlister og furutaket ventar vi med til det vert sommar.
Det vart så mykje betre og ikkje var det keisamt heller. Eg har brukt vannbasert maling og var faktisk nøgd med resultatet. Før har eg sverga til oljebasert, men vannbasert er komen for å verte så eg kan likegodt berre nytte det først som sist.Slik såg det ut før. No tenker eg berre at dette kunne eg ha gjort for lenge sidan.
Heilt tilslutt må eg vise dokke Malin som skulle ete pizza ikveld. Ho satt og åt då ho plutseleg sovna. Snakk om å verte utslått av maten...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha ha fantastisk bilde av Malin:)

Klem fra Siv

Kathrine sa...

så lekkert det blei!!! jeg kan ikke si jeg misunner deg listenene dine nei, men det blir etterhvert!!!!

Pia sa...

Selv jeg har holdt meg unna blogging noen dager (nesten helt borte...)

MissMette sa...

Hei Torill :)
Så fint det blir… men litt av en jobb å male lister! Phu.. er glad jeg er ferdig med det :) og søte lille Malin, så søt – middag kan slå ut hvem som helst …Hehe… Flotte bilder du viser fra verdenscuprennet i Drammen, og av dere…. Nydelig vær og Petter er bare helt konge! …..Var så spennende i dag også :) Ønsker deg en fortsatt fin kveld, klem fra Mette

fru Nielsen sa...

Så fine bilder, og listmaling.....ja det er kjedeligt men blir jo bare kjempefint når det er ferdig =)
Bare et bittelite tips: har jobbet med maling og når en vil ha den vannbaserte malingen til å vare og beholde den fine overflaten kan det være lurt å bruke ett tynt lag med trestjerners vannbasert klar gulvlakk over, lukter ikke og tørker fort.
Selv har jeg gjort det, og det er jeg glad for med to små barn og en hund hi hi, har holdt utrolig bra ;)
Ha en toppers dag
klem klem Heidi

Marita sa...

Det du gjer idag slepp du i morgon! å vips så har du berre 4 lister igjen ( Dåååååå først kjenne du at du e leide - rart ditta). Alt går med arbeid !!!
Det står bra til i Volda- ventar i spenning på vannkoppane om ei god veke! Klem frå marita