lørdag 26. mars 2011

Ferjestrikk

Kvar dag når eg skal på jobb så tek eg ferje. Med litt ventetid så tek det 15 minutt før eg er på land. Samstundes som eg høyrer på NRK Hordaland strikkar eg som oftast i dei 15 minuttane. Og iløpet av nokre ferjeturar har eg trylla fram eit lestepar.
Eg har vel aldri vore nokon tilhengjar av multifarga garn, men dei var ikkje så aller verst likevel. Eg måtte prøve eit garn eg ikkje har brukt før, Viking sportsragg, og eg likte garnet godt.
Å ta bilete av sine eigne bein er ikkje enkelt.
No er eg god og varm på beina iallefall. Det er fint med slike småprosjekt på ferjeturane. Eg har holdt på med ei kåpe i ei eve no, og den tek så stor plass at den får vere heime. Når eg seier at eg har brukt lang tid på kåpa betyr det ikkje at eg sitt og strikkar og strikkar og aldri vert ferdig, men at den vert nedprioritert. No har eg montering av armar att og festing av trådar, og så er eg ferdig. Det keisamme arbeidet til sist altså....

3 kommentarer:

Knitgirl sa...

Skikkelige gladlester fra ferga:-) Og så synes jeg slett ikke Emil ble skamklippet. Ha en jammen en nydelig liten fyr! God helg!!!

anna sa...

Syntes disse så både flotte, og varme ut! Skulle gjerne klart å strikke slike selv!

AnnetteK sa...

Herlige farger på garnet. Og Sportsraggen fra Viking er deilig å strikke med.
*Kanskje på tide å lete fram noen nøster igjen?*