tirsdag 23. november 2010

Min finaste Emil fyller eitt år idag

Det er ikkje mykje Emil forstår av dagen idag, men bursdag har han likevel. Dessverre har vi feira Emil sin første bursdag med at han er sjuk. Igår kasta han opp tre gongar, han har feber og han er slapp og et nesten ikkje. Espen har vore heime med han idag og Emil har kjent seg elendig.
Den vesle guten vår er no eitt år. Det er mykje som har skjedd på dette året både for han og for heile familien. Han vart fødd midt i husbygginga og hadde sine fyste levemånadar medan vinteren var kald og frustrerande. Foreldra var slitne og trøytte, men han har vore tolmodig og haldt ut med oss når det sto på som verst. Han har utvikla seg til å vere ein aktiv krabat med eit stort smil og ei sindig sjel. Han er glad i alle rundt seg og er den finaste guten som fins.
Emil var ikkje i form når pakkane skulle opnast. Malin var sjalu og lei seg og ville ha alle pakkane sjølv. Då Emil ikkje var i humør til å bry seg om pakkane, fekk ho opne.
Han har fått mykje fint til no. Matboks, bamse, Play 2 learn i fleire variantar, badeleike, ball og ein del klede. Det er ikkje så mykje som trengs for å underholde Emil. Har han noko å tygge på så er han nøgd, men det er eit heilt år til neste gong så det er no kjekt med litt nye leiker. Malin var like begeistra og understreka sterkt at ho kunne få låne leikene.

Eit kjekt aktivitetsbord med masse lydar og ting som kan trykkast på og rører seg. Det er ikkje mange bileter vi har frå dagen idag. Det er dårleg lys og Emil er sjuk. Vi skal ha selskap på søndag så då får vi håpe at vi får nokre minneverdige bileter frå Emil sin første bursdag.

7 kommentarer:

Ragnhild sa...

Så koslig! Gratulere så masse til han Emil :)

Fjordlykke sa...

Stakkars liten, ikke gøyt å være syk på bursdagen. Håper han har kommet seg nå! Gratulerer med overstått til den lille skjønningen din!

Klem:)

Kathrine sa...

Huff, trasig å være sjuk for lillegutt, gåper bare sykdommen hopper over mor ;) Gratulerer som stolt mor til ettåring ;)

Unknown sa...

Jeg får helt gåsehud. Tiden går så innmari fort. Jeg syns det er helt utrolig at du faktisk er mamma til to så vidunderlig søte barn.
Og har hus, fast jobb og hobby.
Hvordan rekker du overalt?
Jeg følger med på bloggen, selv om jeg er en elendig kommentator.
Men gratulerer på Emils ett-årsdag og vandring;)
<

Pia sa...

Gratulerer med ettåringen! Det blir vel større feiringer etterhvert som han blir eldre - akkurat ettårsdagen er vel mer stas for de rundt enn for ettåringen selv...
Håper han er på bedringens vei!
Vesla her er forsatt slapp, men spiser litt og er i ganske godt humør.

Unknown sa...

Det var knallkoselig! Virkelig herlig med e avbrekk en vanlig torsdagskveld!

Anonym sa...

Free [url=http://www.invoiceforyou.com]how to make an invoice[/url] software, inventory software and billing software to beget gifted invoices in minute while tracking your customers.