søndag 8. november 2009

Avdelinga og isoleringa er ferdig i 2.etasje

Godt og varmt i huset idag. Isoleringa merkast veldig godt og no er alle ytterveggar både oppe og nede isolerte og vi ser no kor store romma skal vere. No kan vi gå rundt i huset og planlegge, det er litt kjekt. Elektrikar og rørleggar kjem neste veke, så det skjer ting :-)
Heilt til venstre ser dokke boda, deretter badet og til høgre ser dokke mitt og Espen sitt soverom. Eg har nok sagt det før, men eg gjentar det gjerne. Eg er så nøgd med at huset er så høgt at vi får utnytta andre etasje heilt ut. Det er ikkje mange hustypar som har denne moglegheita, men eg veit at ein kan få huset heva dersom ein opnar opp lommeboka.
God plass til dobbelseng og garderobeskap.
Loftstova var litt mindre praktisk enn kva eg først hadde tenkt meg. Eg har rett og slett ikkje tenkt på at vi ikkje får plass til ein sofa fordi det er så mange dører der. Løysinga vert vel to stolar istaden for sofa. Verandaen utanfor er større enn først tenkt og det vart utruleg fint med taket over. Gleder meg til å kunne gå ut og nyte sol og fuglesang til våren.
To soverom. Tanken er at rommet til høgre skal Malin og etterkvart nr 2 få, medan det andre rommet vert hobby/treningsrom fram til borna vert større.

3 kommentarer:

*sne* sa...

Tusen takk for koselig hilsen! Så utrolig gøy at du viser bilder fra huset! Vi skal rundt med en nabovarsel i løpet av neste uke regner vi med, da vi har gjort noen endringer på fasaden av huset. Deretter går det 3 uker til behandlingstid i kommunen. Så vi håper å få gravd i løpet av desember, og forhåpentligvis også begynt på støping av sålen. Det er i forbindelse med støping av sålen at vi må vite hvor rørene til de ulike hvitevarene og vasken skal være. Og det er så deilig med alle avgjørelser som er tatt :)
Nå skal jeg bruke litt tid på bloggen din som jeg oppdaget akkurat nå.
Ha en fin kveld videre!
//Christine

Anka sa...

Man kommer ikke unna noen "feil" som at man ikke får plass til sofa men du løste det jo bra med to stoler da:)

Anonym sa...

Hei, kvar er gjesterommet??? ;o) Lene.